, 2022/12/5

Otthoni gyantázó készlet a simább, tartósabb szőrtelenítéshez. Az összes szőrtelenítési módszer közül - és sok van belőlük - a gyantázás valószínűleg a legfélelmetesebb, de egyben a legfájdalmasabb is. Ha gyantáztatsz, nagyon fontos, hogy a lehető legjobb lábbal indulj neki, különösen akkor, ha magad végzed el a munkát, és otthoni gyantázó készletet használsz.

 Otthoni gyantázó készlet

Fontos, hogy a lehető legbiztonságosabb és legkíméletesebb gyantázókészleteket használjuk, hogy elkerüljük a bőrünk irritálását, égését és esetleges hegesedését" - mondja Blair Murphy-Rose, MD, FAAD, bőrgyógyász, a New York Presbyterian Hospital-Weill Cornell Medical Center klinikai adjunktusa. "A legfontosabb dolog, amivel tisztában kell lennünk, hogy az otthoni gyantázás nem kockázatmentes, és hogy az otthoni gyantázó készletekkel károsíthatjuk a bőrünket.

Mindezt szem előtt tartva, ha készen állsz arra, hogy eldobd a borotvát, próbáld ki az egyik ilyen DIY gyantázó készletet.

1. A legjobb kezdőknek: Nad's Natural Sugar Wax

Dr. Murphy-Rose választása szerint "a Nad's Natural Sugar Wax készlet jó választás az otthoni gyantázóknak". Az arcra, karokra, lábakra és a bikinivonalra tervezett formula a saját testhődet használja a felmelegítéshez, így minimálisra csökkenti az égési sérülések kockázatát, és akár nyolc hétig is selymes marad a bőr. A készlet tartalmazza a Nad természetes cukorviaszt, 100% pamutból készült mosható és újrafelhasználható csíkokat, fa applikátorokat és argánolajos előviaszszappant a bőr előkészítéséhez.

A legjobb kezdőknek: Cukorviasz készlet

Nad

Előnyök

A saját testhődet használja a felmelegítéshez

Gyantázást megelőző szappannal együtt érkezik

Hátrányok

Használata tanulási folyamatot igényelhet

2. A legjobb keményviasz formula: Bliss Poetic Waxing Kit

Ez a készlet a Bliss-től lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a spa gyantázó kezelést közvetlenül a fürdőszobájában. Csak melegítsd fel a viaszt a mikrohullámú sütődben, és vidd fel a kis vagy nagy spatulák egyikével (a célterület méretétől függően). Nincsenek fizikai csíkok - csak húzd le, amikor végeztél.

A legjobb keményviasz formula: Bliss Poetic Waxing Kit

Bliss

Előnyök

Gyantázás előtti és utáni olaj kamillával készült, hogy csökkentse az irritációt

Szép kék árnyalatban kapható

Hátrányok

Kicsit drágább, mint más opciók, mindössze hat használatra.

3. A legjobb a bikinire: VidaSleek Extra Strength Hair Removal Waxing Kit

Az összetevők egyszerűek (kétféle növényi gyanta és avokádóolaj), de hatalmasak, és azt ígérik, hogy szorosan rátapadnak a szőrszálakra (különösen a durva, vastag szőrszálakra), így nem marad utánuk borosta. A készlethez jojoba- és kamillaolajjal átitatott tisztító kendők is tartoznak, amelyek segítenek letörölni a ragadós részeket, valamint hidratálják és megnyugtatják a bőrt közvetlenül a gyantázás után.

A legjobb a bikinire: VidaSleek Extra Erős Gyantázó Készlet

VidaSleek

Előnyök

Egyszerű összetevőkből készült

Tisztító kendőkkel érkezik

Hátrányok

Nagyon ragacsos, ezért kicsit több erőfeszítést igényelhet a felesleges viasz eltávolítása.

4. Bestseller: Lifestance Wax Warmer szőrtelenítő készlet

Ez a legkelendőbb otthoni gyantázó készlet az Amazonon, és nem véletlenül. A készlet kemény viaszt használ, amely állítólag csak a hajadat fogja meg, nem a bőrödet. Ez sima bőrt jelent, kicsit kevesebb fájdalommal, mint másfajta gyantázás. Az értékelők szerint szuper egyszerű az otthoni használat is.

Előnyök

A viasz előtti teafa spray-vel érkezik

LED hőmérséklet kijelző az égés megelőzése érdekében

Hátrányok

A drágább oldalon

5. A legjobb szerves formula: Parissa Cane Sugar Organic Wax

Ha a tiszta összetevők jobban érdekelnek, akkor ez lesz a legjobb választás. Ez a bio cukorból, kamillából, citromsavból és vízből készült roll-on viasz arra inspirálhat, hogy otthon elkészítsd a saját DIY változatodat.

est Organikus formula: Organikus cukorviasz roll-on stílusban

Parissa

Előnyök

Tiszta összetevőkből készült

A roll-on stílus megkönnyíti a felvitelt

Hátrányok

A formula nagyon ragacsos, így ha nem vigyázol, rendetlen lehet.

6. Legjobb illat: Wakse Mini Cosmic Candy kemény viaszbabok

Találó a neve, élvezni fogod a vattacukor illatot. Amint megolvasztod a rózsaszín és kék irizáló gyöngyöket - egy mikrohullámú sütő megteszi - kemény viasszá alakul, és elvégzi a munkát.

7. A legjobb roll-on viasz: Nair Ultimate Roll-On Wax

A felcsavarozható roll-on applikátornak köszönhetően gyerekjáték a felvitele, így a kényes helyeket is pontosabban el tudod érni. Az applikátort minden használat után könnyedén lemoshatod szappannal és vízzel. A bőr ápolása érdekében a formula 100% organikus, Marokkóból származó szűz argánolajat tartalmaz.

8. A legjobb az utolsó pillanatban történő javításokhoz: Nair Hair Remover Wax Ready-Strips for Face & Bikini

Ezek a Nair gyantacsíkok körülbelül olyan egyszerűek, mint az otthoni szőrtelenítés. Csak húzd szét, alkalmazd, és húzd le. Nincs szükség felmelegítésre - még dörzsölésre sem -, így kiválóan alkalmasak egy utolsó pillanatban eltöltött strandolásra, vagy hosszabb utazások alkalmával a bőröndben való elrejtésre is.

9. A legjobb a lábakhoz: Sally Hansen szőrtelenítő viaszcsík készlet testre

Ezek a Sally Hansen viaszcsíkok kókusz- és marulaolajjal vannak átitatva a táplálóbb, kevésbé irritáló gyantázás élményéért. Elég nagyok ahhoz, hogy jó nagy területet - például a hónaljat és a lábakat - fedjenek le, és akár nyolc hétig is szőrteleníthetnek.

10. A legjobb a rövid szőrszálakhoz: Parissa Strip Free Hot Wax

Ez a Parissa viaszkészlet - amelyet rövid, makacs szőrszálakhoz ajánlanak, amelyeket a nagy csíkok néha elhibáznak - viaszt, fém serpenyőt és három applikátort tartalmaz. Csak melegítsd fel, vidd fel, és húzd le a hajad növekedési irányával szemben, hogy megszabadulj a szőrszálaktól.

11. Legjobb természetes vásárlás: Nad természetes szőrtelenítő gél készlet

Ez a Nad's gél teljesen természetes szőrtelenítő összetevőkből, például melaszból, cukorból és mézből készült. Mintha ennél #eco-sabb már nem is lehetne, a készlet pamutcsíkokat is tartalmaz, amelyek moshatók és újra felhasználhatók.

12. A legjobb érzékeny bőrre: Veet Ready-To-Use Sensitive Formula Wax Strip Kit

Ha az érzékeny bőröd mindig kipirosodik a gyantázás után, próbáld ki ezt a Veet által kínált lehetőséget. A gyantázócsík-készlet sheavajat tartalmaz, amely segít hidratálni és megnyugtatni a bőrt a gyantázás után. A megrögzött otthoni gyantázók imádják ezt a terméket, sok véleményező szerint ez a formula a legkíméletesebb és legtisztább, amit valaha használtak.

13. A legjobb profi minőségű készlet: GiGi Mini Pro gyantázó készlet

Végül, de nem utolsósorban, ez a gyantázó készlet a Gigi-től tartalmaz mindent, amire szükséged van a saját mini gyantázó stúdiód létrehozásához, beleértve a melegítőt, krémviaszt, speciális előkészítő készítményeket, nyugtató krémeket, spatulákat és kendőket. Def egy próbát a viaszból - ez egy kicsit ragacsos - mielőtt nagyobb területekre alkalmaznád.

14: A legjobb mikrózható viasz: Sally Hansen Eyebrow, Face, & Lip Stripless Face Wax Kit

Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy szőrtelen alapot adj magadnak a gondok nélkül: egy szemöldök útmutatót, hogy segítsen tökéletesre formázni a tiédet, egy mini spatulát a könnyű felvitelhez, és még egy kezelést követő krémet is, hogy utána enyhítsd az irritációt a területen. Csak tedd a viaszt két percre a mikrohullámú sütőbe, és máris mehetsz.

15. A legjobb viaszcsíkok: Flamingo női testviasz készlet

Ha először gyantázol, a csíkokkal való kezdés kevésbé lehet ijesztő, mint a fent említett kemény gyanták némelyike. Ez a készlet 12 kétoldalas zselés viaszcsíkot tartalmaz, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy a karodon, a lábadon és a hónaljadon is használhasd őket. A mellékelt, mandulaolajjal átitatott gyantázás utáni kendővel letörölheti a ragadós anyagot és a maradékot.

16: A legjobb az orrszőrzethez: Nad orrviasz készlet férfiaknak és nőknek

Az orrszőr kitépése az orrlyukakból elég ijesztően hangzik, de ezzel a készlettel nem kell annak lennie. Egy speciális applikátorral van ellátva, amely csak egy bizonyos pontig tud bemenni az orrba, így csak az orrlyuk szélénél tudod eltávolítani a szőrszálakat.

17: A legjobb 10 dollár alatt: Joy Glee Body Wax Kit

Ez a készlet 32 viaszcsíkot tartalmaz, némelyik éppen elég nagy és kicsi ahhoz, hogy a test bármelyik részén elférjen. Ez a legjobb választás, ha valami olyasmit szeretnél, ami közel áll a professzionális gyantázáshoz, anélkül, hogy kifizetnéd a borsos árat.