, 2022/12/8

15 nő osztja meg legjobb súlycsökkentő motivációs technikáit "Arra koncentrálok, hogy magabiztosnak és képesnek érezzem magam." Soha senki nem mondta, hogy a fogyás könnyű (és tbh, ha mégis, akkor hazudtak).

15 nő osztja meg legjobb súlycsökkentő motivációs technikáit

De nem számít, mennyire felkészültnek gondolod magad egy teljes életmódváltásra, vannak dolgok, amelyek teljesen váratlanul érhetnek (mint például, ööö, a platók), és amelyek miatt eleve megkérdőjelezheted a súlycsökkentő motivációdat. Az első dolgokat először is: A legtöbb embernek vannak hullámvölgyei fogyás közben. De értem én, hogy ez elkeserítő AF.

Íme, hogyan maradt motivált ez a 15 nő, amikor a súlycsökkentő útjuk során nehézségekbe ütköztek.

'Arra gondolok, hogy milyen messzire jutottam.'

Cortland West

"Amikor úgy érzem, hogy feladnám - hidd el, néha még mindig így van -, csak emlékeztetem magam a lányra azokon a képeken, és arra, hogy milyen boldogtalan volt. Soha többé nem akarok a tükörbe nézni, és újra őt látni. Ez motivál. Túl messzire jutottam ahhoz, hogy hagyjam, hogy egy plató visszatartson." -Cortland West, 24 éves, 80 kilót fogyott.

"Emlékszem a motivációmra, hogy elinduljak ezen az úton.

Vivian Wolfe

"Nyálasan hangzik, de tényleg meg kell találnod a "miért"-edet. Tavaly nyáron rájöttem, hogy idén 45 éves leszek, megünneplem a 20. házassági évfordulómat, és missziós útra megyek Peruba. Tudtam, hogy van egy évem arra, hogy a gyerekeim születése óta először összeszedjem magam.

"Nem akartam túlsúlyos lenni ezekre a mérföldkövekre, és nem akartam azzal küzdeni, hogy a túlsúlyos testemet a perui hegyekben vonszoljam, amikor ott akartam lenni, hogy mások életében változást hozzak. Így az út során, amikor a fogyásom megakadt, erre a "miért"-re koncentráltam, és ez segített nekem, hogy átvészeljem"." -Vivian Wolf, 44 éves, 40 kilótól szabadult meg

'Arra koncentrálok, hogy erősebb legyek az edzőteremben.

Jessica Hudson

"A fogyás folyamata időbe telik, és hogy elüssem az időt, amíg a plató áttörésére várok, arra helyezem a hangsúlyt, hogy erősebbé váljak.

"Például a jobb, erősebb guggolás egészségesebb farizmokat jelent. Úgy vélem, sokkal nehezebb egy plató miatt aggódni, ha megérted, hogy mentálisan a teljesítmény előtérbe helyezése még mindig hozzájárul az egészségedhez." -Jessica Hudson, 29 éves, 38 kilótól szabadult meg

'Emlékeztetem magam arra, mennyivel jobban érzem magam, ha egészségesen táplálkozom.

Kenzie Pittman

"Azzal gyújtom újra a lángot, hogy ismételten elmondom magamnak, milyen csodálatosnak érzem magam, amikor edzek, vagy mennyivel egészségesebbnek érzem magam, amikor olyan dolgokat eszem, amelyek üzemanyagot és energiát adnak.

"A pozitív önbeszéd az, ami segített nekem ezen az egész utazáson, és néha csak hangosan kell ezeket a dolgokat elmondani magadnak a tükörben." -Kenzie Pittman, 26 éves, 45 kilót fogyott.

'Prioritásként kezelem, hogy az edzéseim szórakoztatóak legyenek." Mori Magnotta

CORI MAGNOTTA

"Körülbelül négy hónap kalóriakövetés és fogyás után a fogyásom megakadt. Fokozni kellett a fizikai aktivitásomat, de rettegtem a gondolattól, hogy betegyem a lábam egy edzőterembe. Aztán felfedeztem a hula-hoop fitneszt, és ez lett a szenvedélyem. Az ezt követő hónapokban úgy küzdöttem át a plató időszakát, hogy újra felélesztettem a fogyás iránti eredeti vágyamat, de ezúttal a szórakozásra koncentráltam.

"A "szórakozás" megtalálása segített kitartani a diéta és az edzésprogram mellett, még akkor is, amikor a fogyás megakadt. Emlékeztetett arra, hogy a fizikai aktivitást valóban inkább gyermekkori szünetnek és kevésbé házimunkának érezhetem. Lehetetlen nem mosolyogni hulahoppozás közben!

"Visszahelyeztem a "szórakozást" is az étrendembe, és arra összpontosítottam, hogy új dolgokat próbáljak ki ahelyett, hogy minden nap ugyanazokat az ételeket fogyasztottam volna. A súlyom újra elkezdett lejönni, és már három hónapja tartom a fogyásomat." -Cori Magnotta, 34 éves, 85 kilótól szabadult meg.

'A fennakadásokat úgy kezelem, mint a kitartás bármely más próbatételét.

Leandie Williams

"Gyűlölöm-szeretem kapcsolatom van a fennsíkokkal. Megtanultam úgy gondolni rájuk, mint egy olyan eszközre, amely megtanít a türelemre és a kitartásra. A legtöbbünknek azonban a kezdeti reakciója az lesz, hogy bedobjuk a törülközőt.

"Ehelyett megpróbálom a törölközőt arra használni, hogy letöröljem az izzadságot az arcomról egy fantasztikus edzés után. Hagyom, hogy a fennsíkok arra inspiráljanak, hogy mélyebbre ássak, megtaláljam a belső motivációmat, és rájöjjek, hogy ez a folyamat része." -Leandie Williams, 33 éves, 99 kilótól szabadult meg.

"A nem nagyszabású győzelmekre összpontosítok.

Joanna Wilcox

"Csalódást okozhat, ha mindent "jól" csinálsz, és mégsem érsz el olyan eredményt, amilyet szeretnél. De ez a türelemről szól.

"Amikor súlycsökkentő motivációra van szükségem ahhoz, hogy áttörjem a platókat, akkor a nem méretes győzelmekre összpontosítok. Lazábbak a ruháid? Képes vagy kontrollálni, hogy mit eszel? Jobban érzed magad!? Ha igen, akkor még mindig fejlődsz." -Joanna Wilcox, 33 éves, 61 kilótól szabadult meg.

'Minden egyes egészséges döntést sikerként ünnepelek.

Emily Powers

"Volt egy plató, ami másfél hónapig tartott, és annyira frusztráló volt. Folyton emlékeztetnem kellett magam, hogy kitartok és türelmesnek kell lennem.

"A fogyás nem egy éjszakai, gyors megoldás. Csak nem szabad elfelejtened, hogy minden egészséges döntésed helyes. Csak azért, mert a mérleg talán nem tükrözi, nem jelenti azt, hogy nem érte meg. A fogyásnak sok hullámvölgye van, de semmi, ami megéri, nem jön könnyen. Tarts ki mellette, és át fogsz törni rajta!" -Emily Powers, 24 éves, 120 kilótól szabadult meg.

'Továbbra is apró, kezelhető célokat tűzök ki magam elé.

Shannon Collins

"A fogyás egy lassú folyamat volt számomra, apránként tanultam és nőttem. Apró, elérhető célokat tűztem ki, teljesítettem őket, majd kihívást jelentett számomra, hogy újabbakra lépjek. Emellett a rugalmas diéta híve vagyok, ami azt jelenti, hogy az idő nagy részében jókat eszem, és megengedek magamnak néhány finomságot is." -Shannon Collins, 40 éves, 40 kilót fogyott.

'Emlékeztetem magam arra, hogy máris mekkora fejlődést értem el.

Promise Sharples

"Az egészséghez vezető utam sokkal többről szól, mint a fogyásról. 2016 júliusában egyes típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, és a következő évet azzal töltöttem, hogy a vércukorszintem szabályozásával küzdjek, mielőtt felfedeztem a keto-diétát. Ez a lehető legjobb módon felforgatta az életemet, új örömöt és célt adva nekem.

"Amikor úgy érzem, hogy fel akarok hagyni, emlékeztetem magam mindarra, amit ez az utazás adott nekem. Arra gondolok, hogy mennyit javult a hangulatom, az életminőségem és az egészségem. Megnézem az előtte-utána képeket is, hogy megmutassam magamnak, mekkora fejlődést értem el. Az emlékezés arra, hogy én magam idéztem elő az átalakulásomat, megerősít abban, hogy továbbra is pozitív döntéseket hozzak." -Promise Sharples, 23 éves, 68 kilót fogyott.

'Tulajdonképpen várom a nehéz napokat.

Melissa LeBlanc,

"Amikor csüggedek a fejlődésem miatt, emlékeztetem magam, milyen messzire jutottam. Nem minden egyes nap, hét vagy hónap lesz tökéletes, és mindig lesznek hullámvölgyek.

"Arra is emlékeztetem magam, hogy át kell vészelnem a nehéz napokat, mert ezek is a folyamat részei. A nehéz napok azok, amelyek igazán számítanak az egészséges szokások kialakításában." -Melissa LeBlanc, 29 éves, 90 kilót fogyott

'Azon dolgozom, hogy megváltoztassam a testemet és az elmémet.

Irina Kostenko

"Amikor régi fotókat nézegetek magamról, eszembe jut, hogy nem akarok újra az a személy lenni. A fizikai változás csodálatos, de az elme átalakulása még nagyobb.

Megtanultam szeretni magam, és jó kapcsolatot alakítottam ki az étellel, amiről úgy tűnt, hogy csak álmodni tudtam. Ez a gondolkodásmód megváltoztatásáról és az egészségre való összpontosításról szól, nem csak arról, hogy megváltoztassuk a testünket, hogy jól nézzünk ki." -Irina Kostenko, 36 éves, 118 kilótól szabadult meg.

'Arra koncentrálok, hogy magabiztosnak és képesnek érezzem magam a saját bőrömben.

Charity Nelms

"A motivációm nem abból fakad, hogy a dolgok könnyebbé válnak, hanem abból, hogy tudom, mentálisan és fizikailag egyre erősebb leszek. Minden egyes edzés, egészséges étkezés és az egészségem felé irányuló tudatos döntés megalapozza a magabiztosságot, ami képessé tesz arra, hogy képesnek érezzem magam. Most jobban, mint valaha, úgy ébredek fel, hogy képes vagyok elérni bármit, amit elhatározok, és ebből fakad a motivációm." -Charity Nelms, 28 éves, 87 kilótól szabadult meg

'Emlékszem, hogy egy új életmódra törekszem - nem csak a fogyásra.

Ashley Vogler,

"A múltban egy csomó olyan dolgot ettem, amit utáltam, csak azért, hogy gyorsan lefogyjak, és alig vártam, hogy visszatérjek a normális étkezéshez. De miután csatlakoztam a Weight Watchershez, az egészséges táplálkozást örök életmódnak tekintettem.

"Ígéretet tettem magamnak, hogy a fogyás alatt nem eszem semmi olyat, amit a célsúlyban sem szeretnék megenni. Készítettem egy nagy listát azokról az élelmiszerekről, amelyek nélkül nem szeretnék élni, majd átkutattam az internetet, hogy megtaláljam ezeknek a dolgoknak az egészségesebb változatait. Ezt a listát időnként újra és újra átnézem, és ez motivál! Ezzel a módszerrel a leszokás nem opció, mert nincs miről leszokni. Most már egyszerűen így élem az életem." -Ashley Vogler, 34 éves, 120 kilótól szabadult meg

'Nem hagyom, hogy a hibák teljesen kisiklassák az erőfeszítéseimet.

Tanisha Commodore

"A legnagyobb leckém a motivációm megőrzése szempontjából az volt, hogy a fogyókúrás botlásokra tanulási lehetőségként gondoljak. Nincs olyan, hogy "elszúrod a mai napot", és azt mondod magadnak, hogy holnap vagy hétfő reggel újra kezded.

"Számomra minden egyes étkezés vagy uzsonna egy újabb lehetőség arra, hogy egészségesebb döntést hozzak, és igyekszem nem hagyni, hogy az egész vonat kisiklasson egy-egy kevésbé jó döntés miatt." -Tanisha Commodore, 34 éves, 80 kilót fogyott.