, 2022/12/14

Fogj egy gyűrűt és készülj fel a hintázásra. Megszerezted a súlyzós hulahoppkarikát, és kitakarítottad a helyet a nappaliban, már csak ki kell választanod a számodra megfelelő hulahoppkarika edzést, igaz? Így van!

9 Hula Hoop edzés

Lépj be WH szuperhős ruhába, mert itt vagyunk, hogy megmentsük a napot és az edzésedet. Átfésültük a 'Tube-ot, hogy megtaláljuk azokat a karikás edzéseket, amelyekre neked és a fitneszrutinodnak szüksége van. Lapozz tovább, hogy megtudd, mit kell tudnod a karikázásról, valamint a rendszeres karikázás előnyeiről.

A hulahoppkarika jó edzés?

Nemcsak a pulzusodat dobja fel, de a koordinációt is javítja, és a jó érzéssel járó endorfinokat is felszabadítja. Bár nem feltétlenül segít az izomépítésben, segíthet a derékméret csökkentésében és a kisebb derékbőség elérésében (az NHS azt ajánlja, hogy az legyen kevesebb, mint 80 cm vagy 31,5 hüvelyk), ha ez az egyik egészséges fitneszcélod.

Egy tizenhárom nő részvételével végzett tanulmány szerint hat hét rendszeres súlyzós hulahoppozás "a testtömeg újraelosztásával együtt a derék- és csípőkörfogat csökkenésével járt együtt". Az esztétikán kívül a rendszeres hulahoppozás remek módja annak, hogy több mozgást építsünk be a heti edzésprogramunkba. Ez egy nagyszerű otthoni kardió edzés is, hogy javítsa a szív- és érrendszeri állóképességét.

Mennyi ideig kell naponta hulahoppozni?

Ez egy kicsit olyan, mint a tyúk és a tojás forgatókönyv - az, hogy mennyi ideig karikázol, attól függ, hogy a) mennyi időd van, és b) milyen a kondíciód. Szerencsére összeállítottunk egy listát a nagyon zöldfülű kezdők és a tapasztaltabb karikázók számára egyaránt alkalmas hulahoppkarika edzésekről. Válaszd ki azt az időtartamot, amelyik szerinted megfelel neked, mi azt javasoljuk, hogy kezdetben válassz egy rövidebb edzést, ha még új vagy a karikában, és dolgozz fel a 30+ perces órákig.

Készen állsz az ugrásra? Bár így is van. Lapozz tovább az árukért.

A 9 legjobb hulahoppkarika edzés 3-tól 30 percig terjedő időtartamban

1

3 perces Cascada hulahoppkarika edzés

Szeretnél a 'Everytime We Touch' című dalra dzsemmelni a hulahoppkarika edzésed alatt? Próbáld ki ezt a lendületes, háromperces edzést egy gyors kardiófutásért.

2

5 perces energia robbanás hula karika edzés

Ha valami gyors edzésre van szükséged az ebédszünetben vagy reggel első dolgodként, ez az edzés szuper megoldás. Csak öt percig tart, kövesse Denna Love oktatót, és karikázzon boldogan.

3

7 perces hulahoppkarika hasizomgyakorlat

Egy másik rövid, ez a hétperces hulahoppkarika edzés a törzsedet célozza meg. Erősítsd meg és formálj sovány izmokat kevesebb mint tíz perc alatt a nappalidból vagy a hálószobádból.

4

10 perces hulahoppkarika edzés a törzs erősségéért

Ahhoz, hogy ez a tízperces hulahoppkarika-edzés még keményebb legyen, vágd vissza az elejére, amikor befejezted, és kezdd elölről. Almira edző szerint ez segít a derekad karcsúsításában és erős törzsed kialakításában is. Ezt imádom!

5

15 perces hulahoppkarika edzés

Rachel edző szerint ezt az edzést a legjobb egy súlyzós hulahoppkarikával végezni, hogy maximalizáljuk a befektetett munka mennyiségét. Az extra ellenállás hozzáadása a közeped körül arra kényszeríti a tested többi részét, hogy keményebben dolgozzon a hozzáadott ellenállással szemben.

6

15 perces hulahoppkarika edzés a karoknak és a hasizmoknak

Feszesítse karjait és hasizmait egy gyors, tizenöt perces hulahoppkarika edzéssel. Ez a kezdőknek is alkalmas, elérhető gyakorlatokat tartalmaz, amelyek a felsőtestet és a törzset célozzák meg.

7

20 perces kezdő hulahoppkarika edzés

Egy kicsit hosszabb edzés kezdőknek, húsz percig hulahoppkarikázol, lassan kezdesz, és ahogy nő az önbizalmad, egyre gyorsulsz. A gyakorlatokat úgy tervezték, hogy megdolgoztassák a ferde hasizmaidat - a hasizmok oldalán végigfutó izmokat. A holnapi nevetés nehéz feladat lehet...

8

30 perces hulahoppkarika edzés

Hogy érzed magad most? Nos, bízz bennünk, amikor azt mondjuk, hogy fele olyan jól, mint amilyen jól fogod érezni magad 30 perc felpörgetett hula-hooping után Scarlett oktatóval. Formálja karjait, hasizmait és lábait ezzel a teljes testet átfogó edzéssel.

9

30 perces hulahoppkarika edzés kezdőknek

Kezdő hulahoppozó vagy, de mégis szeretnéd, hogy teljes tested égjen? Kövesd végig ezt az edzést, hogy növeld az állóképességedet, az önbizalmadat és elsajátíts néhány táncalapú gyakorlatot.