, 2022/12/9

A The Bachelorette idei évada egy volt a történelemkönyvekbe - a két főállású agglegény, a 32 (!!) férfi, és persze az általános zűrzavar, káosz és kommunikációs problémák között, amelyek következtek, ez volt a legnagyobb durranás. Voltak könnyek bőven, egy-két gazember, és egy kis szezonközi babaapasági dráma. Most pedig az egyik döntős bocsánatot kért, miután rasszista középiskolai fotók kerültek fel a Redditre.

A 2022 győztesek és eljegyzések

És sajnos csak egy vezető Bachelorette fejezi be a boros, sajtos, tengerparti túrákat egy odaadó partnerrel, remélve, hogy felkerül a Bachelor-univerzumból azon párok listájára, akik még mindig együtt vannak. Áldott legyen Gabby Windey és Rachel Recchia kitartásukért és elkötelezettségükért, hogy megtalálják a szerelmet. Ez valóban egy vad utazás volt. Ha nem tudod kivárni a finálét, hogy megtudd, mi történik pontosan, akkor a legjobb helyen jársz. A Reality Steve egy tonnányi spoilert dobott le a 19. évad fináléjáról (és az életfrissítésről), és ez... nagyon sok.

A finálé két estére oszlik, és már csak egy epizód van hátra. Szóval, merüljünk el benne, amíg még van időnk.

Figyelem! Spoilerek következnek! Itt hagyd abba az olvasást, ha nem akarod tudni, mi történik a The Bachelorette 19. évadában!

Mi történik a finálé második részében?

Múlt héten a Bach Nation végignézte, ahogy egy elhagyatottnak tűnő Rachel és egy extatikus Gabby élő közönség előtt figyelte, hogyan játszódik le a szerelmi életük. A rajongók látták, hogy mindkét nő egy kivételével az összes megmaradt pasit elutasította, és most már egyértelmű, hogy Tino Franco és Erich Schwer az egyetlen férfi, aki talpon maradt ebben az évadban. A második rész során a rajongók legalább egy eljegyzést láthatnak majd, és biztos vagyok benne, hogy néhány férfi is visszatér egy IRL beszélgetésre a hölgyekkel. De egy biztos: dráma lesz bőven.

Gabby Erich mellett köt ki.

Igen, Gabby Erichet választja, és úgy tűnik, elég magabiztos a döntésében. De az nem világos, hogy valóban eljegyzik-e egymást a végső rózsaszertartáson.

Erich ugyanis az első rész végén azt mondta Gabbynak, hogy nem akarja elsietni a dolgokat. "A való világban szeretnék veled randizni" - mondja Gabbynek. "Az eljegyzés, mielőtt ez megtörténne, általában nem így szokott történni."

Nyilvánvalóan a lány nem volt szuper feldobva, amikor ezt hallotta, és Steve sem biztos benne, hogy végül tényleg örök szerelmet ígérnek egymásnak. Gabby azonban határozottan elég boldognak tűnt a múlt heti, Erich-csel közös jeleneteit nézve, szóval a dolgok egyelőre jól állnak a kettejük között.

Erichnek komoly visszhanggal kell szembenéznie a középiskolai rasszista jelmeze miatt. A forgatás befejezése után egy Reddit-posztban terjedt el egy Jimi Hendrixnek öltözött Erichről készült középiskolai jelmezes fotó, amelyen fekete arcot és afro parókát visel.

A blackface az a gyakorlat, amikor a bőrt sötétre festik, hogy úgy nézzen ki, mint egy színes bőrű személy. A rasszista cselekedet a CNN szerint "a feketékről alkotott megalázó sztereotípiákat" népszerűsíti. Erich néhány nappal a fotó elterjedése után egy Instagram-posztban kért bocsánatot: "Teljes szívemből elnézést kérek a középiskolai évkönyvemben készült érzéketlen Blackface-képemért".

Hozzátette: "Amiről akkor azt hittem, hogy a Jimi Hendrix iránti szeretetemet ábrázolja, nem volt más, mint tudatlanság. Naiv voltam a tetteimnek a fekete közösségre és a hozzám legközelebb állókra gyakorolt bántó következményeit illetően, és örökké bánni fogom sértő és káros viselkedésemet"."

Gabby nem nyilatkozott a vitával kapcsolatban.

Az exe nemrég néhány brutális szöveget is megosztott. Nem ez volt az egyetlen probléma, amivel Erichnek eddig szembe kellett néznie. Egyik exe képernyőmentéseket is megosztott azokról az SMS-ekről, amelyeket még a műsorba való bekerülése előtt küldött neki. Úgy tűnik, nem sokkal a The Bachelorette forgatása előtt még elég komoly volt a dolog Erich és Amanda között, de a lány dobta a férfit, miután a férfi közölte vele, hogy jelentkezett a társkereső showba.

Az SMS-ekből úgy hangzik, mintha Erich azt akarta volna, hogy a lány várjon rá, amíg ő a műsorban szerepel.

Most beszéltem telefonon Erich exével. Holnap mindkét podcastban részletesen beszámolok róla. Megvan a Tino/Rachel szakítás története is.

Holnap nagy nap lesz.

"Nem hiszem, hogy Erichnek jó szándékkal indult volna a műsorba, és nem hiszem, hogy bármi is megváltozott volna" - írta Amanda a Bachelornation.Scoop IG fiók által megszerzett nyilatkozatában. "Ő akarta a befolyást, és meg is kapta. Csak remélem, hogy ezen az új úton, amin most jár, nem fog továbbra sem bántani senkit". Ismét nincs szó Gabby részéről erről a frontról, de ez nem áll jól Erichnek. Talán a finálé 2. része belemerül ebbe az új drámába.

Vajon Gabby és Erich még mindig együtt vannak?

Igen, amennyire mindenki tudja, Gabby és Erich még mindig együtt vannak, a Reality Steve szeptember 7-i podcastja szerint. "Még mindig együtt vannak. Nincs semmi újdonság, amiről beszámolhatnánk. Bármilyen dráma is történik Mexikóban, nem mintha bárki más visszajönne érte" - mondta Steve. "Átdolgozzák és ma is együtt vannak".

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők ketten már az esküvői kápolnát is megdöntötték. Steve nem tudja megerősíteni, hogy jelenleg mi a hivatalos státuszuk, de azt mondta, hogy "a legfontosabb dolog, amit kétszer is ellenőriztem, hogy még mindig együtt vannak-e, és azt mondták, hogy abszolút együtt vannak". De egyesek szerint a dolgok most megváltozhattak, mivel Erich két különböző ellentmondással néz szembe.

Rachel eljegyzi Tino Francót.

Ennek teljesen értelme van, tekintve, hogy Tino kapta az első benyomás rózsát, satöbbi, satöbbi. Az egész évadban keményen dolgozott, úgyhogy le a kalappal előtte.

Rachel és Tino még mindig együtt vannak?

Nem. A gyémántgyűrű iránti lelkesedése ellenére Rachel a forgatás után lemondta az eljegyzését, ahogyan azt Reality Steve szeptember 7-i podcastjában elhangzott. Világos volt, hogy Rachel nem volt szuper boldog a finálé első részének élő megtekintése alatt, és most már a rajongók tudják, hogy miért, hála Reality Steve-nek.

"Rachel szakított Tinóval, és már nem jegyesek" - mondta Steve. "Szakítottak, és az alapján, amit hallottam, nem lesz semmiféle kibékülés az ATFR-ben. Vége van."

Miután Rachel szakított, "ekkor a kapcsolat homályos volt, a kommunikáció rossz volt, és egy éjszakai szórakozás során Tino megcsókolt egy másik lányt. Nem volt szex, és ez nem volt egy folyamatos dolog" - mondta. És amikor Tino elmondta Rachelnek a csókot, ő véget vetett a dolognak. Jujj.

Hol forgatják a finálét?

A Neil Lane gyémántokat a Reality Steve szerint Mexikóban fogják bemutatni az egyes lányoknak.

Mikor kerül adásba az utolsó finálé epizód?

Duplázd meg a Bachelorettes-t... és persze duplázd meg a finálét! Az évadzáró utolsó epizódja szeptember 20-án kerül a képernyőkre.

Gabby és Rachel néhány férfija újra felbukkan a "Bachelor in Paradise"-ban.

Két férfi, Jacob Rapini és Logan Palmer is partra száll a Bachelor in Paradise 8. évadának első szereposztásában.

A Reality Steve úgy gondolta, hogy akár nyolc pasi is lehet Gabby és Rachel évadából, de mindenkinek ki kell várnia, hogy ki jut be.

Gabby és Rachel is feltűnik majd a Bachelor in Paradise-ban.

Gabby és Rachel útja az igaz szerelemhez talán véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy a tévés szereplésüknek vége.

A hölgyek a Bachelor in Paradise 8. évadának vége felé tűnnek fel. Elmesélik Kate Gallivannek, a The Bachelor 26. évadának Clayton Echarddal közös versenyzőjének, hogy Logan Palmer, egy 26 éves videós a kaliforniai San Diegóból, aki Gabby és Rachel Bachelorette évadának egyik versenyzője volt, a The Bachelorette 19. évadának közepén Gabbyről Rachelre váltott - számolt be a Reality Steve.

Kate láthatóan szívére veszi ezt az infót. Ő és Logan végül szakítanak, és szingliként távoznak a tengerpartról.

A The Bachelor castingja már el is kezdődött.

A The Bachelor 27. évadának versenyzőinek castingja 2022 augusztusában kezdődött a Reality Steve szerint. Bár a következő agglegényt hivatalosan még nem jelentették be, major spoiler alert, Steve szerint Zach Shallcross lesz az! És nála vannak a számlák is.

Ami a hölgyeket illeti, akik találkozhatnak majd az agglegénnyel, Steve augusztus 11-én jelentette, hogy "a The Bachelor casting hétvégéje a múlt hétvégén volt". Elmagyarázta, hogy több casting-hétvége van, és a nők megkapják a felvételi leveleket. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a műsorba is bekerülnek.

"Gyakorlatilag nem vagy benne a műsorban, amíg ki nem szállsz a limuzinból az első éjszaka" - írja. "Mindig van rá esély, hogy az utolsó pillanatban kivágnak. De vajon a [SIC] szépségversenyző lányokat megnézik a következő évadra? Természetesen."