, 2022/12/9

Úgy tűnik, hogy a téli ünnepekre való felkészülés egész évben tart. Összeállítod a listát, hogy kinek mit vegyél - és megbizonyosodsz róla, hogy valóban megengedheted magadnak. Így ahelyett, hogy minden családtagnak külön-külön ajándékot vennél, lehet, hogy inkább egy ajándékra szeretnél spórolni az egész családnak.

A legjobb egyedi értelmes ajándékötlet mindenkinek a családban,

A legjobb ajándékötletek némelyike azonban az emlékekből származik. Nem tévedhet egy olyan ajándékkal, amely segít a családnak újra összekapcsolódni, kötődni, vagy egyszerűen csak élvezni egymás társaságát az ünnepek alatt és azon túl. Ezek legjobb családi ajándékötlet segít megünnepelni szeretteid 2022-ben.

A LEGJOBB A CSOKOLÁDÉFÜGGŐ CSALÁDNAK

Elektromos S'mores Készítő

Nem kell egy egész hétvégi kempingezést terveznie ahhoz, hogy élvezze a s'mores-t. Ezzel az elektromos fondue s'mores készítővel elfelejtheti a tűzgyújtáshoz szükséges fa gyűjtögetését, mert ez az elektromos fűtőberendezés láng nélkül is megpirítja a pillecukrot.

A LEGJOBB FILMNÉZÉSHEZ

PVO

Mini kivetítő

Valószínűleg ők az első emberek, akikkel valaha is filmestet csináltál, szóval miért ne emelnéd a tétet ezzel a mini projektorral?

Különböző eszközökhöz csatlakoztatható, így nem kell a tévénézést a nappalidra korlátoznod. Akár a szabadba is kimerészkedhetsz egy háztűznézős, háztáji filmestre.

A LEGJOBB A SZEMÉLYRE SZABOTT KÜLTÉRI VONZERŐHÖZ

Egyedi családi névtábla

Adj a szüleidnek valamit, amivel feldobhatják a családi ház bejárati tornácát. Ez a fém névtábla különböző méretekben kapható, és megvásárolható csiszolt acél, réz vagy fekete színben.

A LEGJOBB CSALÁDI JÁTÉKESTEKHEZ

Egyedi fényképes puzzle

Nincs több kifogás - családi játékest lesz, kezdve ezzel a színes, 1000 darabos kirakóval, amely egy általad választott egyedi fotót ábrázol. Ez a tökéletes alkalom, hogy elővegyétek azt a fergeteges családi fotót, amin mindannyian együtt nevettek.

A LEGJOBB EGY ÚJ HAGYOMÁNY ELINDÍTÁSÁHOZ

Kézműves pizzasütő

Ezt a pizzakészítő eszközt úgy tervezték, hogy egy fatüzelésű tégla kemencét utánozzon, így minden alkalommal tökéletesen ropogós kérget készíthet. Családi moziestek és házi készítésű pizzatorták? Nekem úgy hangzik, mint egy boldogság.

A LEGJOBB A FŐZŐCSALÁDNAK

Személyre szabott fa vágódeszka

Halhatatlanná teszi a család nevét egy közös mondással vagy belső viccel ezen a karcsú bambuszból készült, egyedi gravírozott szakácskönyv/receptállványon.

A LEGJOBB AJÁNDÉK A FELEDÉKENY CSALÁDNAK

Fából készült függő családi ünnepi naptár

Anyukád nem kell többé emlékeztetőket küldenie a családi csoportos csevegésben, hála ennek a családi ünnepi naptárnak, amely mindenkit emlékeztet az összes fontos dátumra - a nagynénéd és nagybátyád évfordulójától az unokaöcséd születésnapjáig.

A LEGJOBB CSALÁDI ÜNNEPSÉGEKHEZ

Hawaii jégkrém

A gyerekek megőrülnek érte, de ne hagyja magát becsapni - a felnőttek meglepődhetnek.

Ez a hókúpgép mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy otthon elkészíthesd a fagyos különlegességet, beleértve a különböző ízeket is.

A LEGJOBB CSALÁDI JÁTÉKESTEKHEZ

Outset Media

Családi Charades

Ennyi évnyi charades után a családja úgy érezheti, hogy ugyanazokat a régi felkéréseket újrahasznosítja. Frissítse fel a hangulatot ezzel a játékkal, amely családbarát és szórakoztató módon keveri fel a dolgokat.

A LEGJOBB KONYHAI ESZKÖZ

Cuisinart

Fro-Yo és fagylaltkészítő

Ez valószínűleg a legszórakoztatóbb készülék, amelyet bármelyik desszertbarát konyhájába adhat. Fagyasztott joghurt, sorbet és fagylalt igény szerint? Úgy hangzik, mint egy biztos módja annak, hogy megnyerje a családot idén.

A LEGJOBB JÉGTÖRŐ

TableTopics

Beszélgetések kártyák

Ezek a kártyák jól jönnek majd, amikor átjönnek azok az unokatestvérek, akikkel alig töltesz időt. Kerüld el a kínos csendet ezekkel a beszélgetésindítókkal.

A LEGJOBB A KÖVETKEZŐ CSALÁDI GRILLPARTIRA

Etna

Óriási felfújható bowling szett

Valószínűleg nem tudsz egy egész bowlingpályát telepíteni otthon, miért ne választanád a következő legjobb dolgot? Ez a felfújható bowling szett a testvéreiddel fog dicsekedni, hogy végre eltalálták a strigulát.

LEGJOBB A TECHIEKNEK

Orknely

Drón 1080P HD kamerával és WiFi-vel

A családi fotók és videók most váltak új szintre lenyűgözővé. Ez a drón szó szerint elfér a tenyeredben. 4K kamerával is rendelkezik, amellyel képeket és videókat készíthetsz, és Wifivel, hogy posztolhass az Instára.

A LEGJOBB AJÁNDÉK, AMIVEL MINDENKIT MEGNEVETTETHETSZ

BONAOK

Karaoke mikrofon

Ha nem bánod, hogy lehetővé teszed a testvéreid megkérdőjelezhető karaoke-képességét, itt egy ajándék, amit az egész család használhat, amikor legközelebb együtt vagytok.

A LEGJOBB ÖNGONDOSKODÓ AJÁNDÉK

Snailax

Masszázs üléspárna

Szórakozzanak jól, amikor megpróbálják kicsavarni a távirányítót apa kezéből, amikor ebben a masszírozó ülőpárnában heverészik a nappali TV előtt. A szék felmelegszik a még jobb megkönnyebbülés érdekében.

A LEGJOBB A CSALÁDI ÉTKEZÉSEKHEZ

CLEANCLUE

Kézzel készített gombóckészítő készlet

Gombócokat enni a helyi standbyből jó móka és minden, de ez még szórakoztatóbb. Cserélje le az elviteles ételeket erre a 10 darabos gombóckészítő készletre, és szórakozzon a saját tésztájának és töltelékeinek személyre szabásával otthon, a következő családi estén.

A LEGJOBB CSILLAGLESÉSHEZ

Gskyer

Távcső

Egy új családi hobbi elkezdése szórakoztató lehet - és a csillagmegfigyelés olyan klasszikus, mint az új hobbik. Ez a távcső nagyszerű a kezdők számára, és szórakoztató módja annak, hogy a család gyerekeit megtanítsuk a Naprendszerről.

A LEGJOBB A KAPCSOLATTARTÁSHOZ

Szülők kártyajáték

A család számára kötelező darab, ezek a játékkártyák sokkal értékesebbé teszik a családi kötődésre szánt időt. Minden kártyán egy-egy egyedi kérdés szerepel, amely segíthet a család fiatalabb tagjainak többet megtudni az idősebbekről, és arról, hogy az idősebbek milyen tanulságokat szeretnének átadni nekik.

A LEGJOBB MÓDJA ANNAK, HOGY AZ EGÉSZ CSALÁDOT

MELANNCO

Letterboard fotókollázs

Ez a hat darabos készlet remek módja annak, hogy a legjobb családi emlékek összes fotóját megjelenítsd egy aranyos idézettel a közepén. Igen, erre mindenki azt fogja mondani, hogy "awww".

A LEGJOBB CSALÁDI NYARALÁSHOZ

Lulu Home

Tic Tac Toe és óriás dámajátékok

Ez a "szőnyeg" egyben óriás dáma társasjáték is, és szuper könnyű vele utazni, mivel olyan könnyű. Tökéletes a következő családi strandoláshoz vagy kempingezéshez.