, 2022/12/21

Távkapcsolatban élni kétségtelenül nehéz - tudod, hogy ki kell hagynod a barátaiddal való dupla randikat, túl messze vagy ahhoz, hogy megölelkezz, amikor egyikőtöknek rossz napja van... érted a lényeget. De ezek a távkapcsolatban élő szerelmeseknek szánt ajándékok segíthetnek, ha a partnered szentimentális, magányos, honvágytól szenvedő, pimasz, nyálas vagy egyenesen ~szomorú~.

A legjobb egyedi  szórakoztató távkapcsolati ajándékok szeretteid számára

Soha nem lehet túl korán kezdeni az ajándékozást az ünnepekre vagy a partner következő születésnapjára. Még ha nem is tudtok együtt lenni ezeken a különleges alkalmakon, akkor is várhatod az örömteli pillantást (videochaten keresztül), amikor kicsomagolja, amit neki vettél. Ha pedig fizikailag nem tudtok együtt lenni, a megfelelő ajándék érzelmileg is közelebb hozhat titeket egymáshoz.

Szóval, ha szükséged van egy kis inspirációra, nézd meg a legjobb távkapcsolati ajándékötletek listáját ünnepekre, születésnapokra, évfordulókra, vagy csak akkor, ha el akarod mondani nekik, hogy hiányzik az arcuk.

A LEGJOBB AJÁNDÉK A FIZIKAI ÉRINTÉSRE

Uncommon Goods

Hosszú távú érintés karkötő szett

Ezek az újratölthető, vízálló karkötők a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy egy hullámhosszon maradj a barátoddal vagy barátnőddel. (A pletykák szerint az egykori pár, Shawn Mendes és Camila Cabello viselte őket, hogy turnézás közben is kapcsolatban maradjanak). Csak érintsd meg a karkötőt, amikor a párodra gondolsz, az övé pedig fel fog világítani és rezegni fog.

A LEGJOBB AJÁNDÉK PÁROKNAK, AKIK SZERETIK A LEVELEKET

Chronicle könyvek

Ha mindketten kedélyesek vagytok, ez az időkapszula-felszólító könyv minden szívhúrját megrántja majd. Minden levélhez tartozik egy kérés, és be lehet zárni a könyvbe, így egyszerre adhatsz át egy teljes sor buzdító beszédet, szerelmi bánatos fecsegést és bátorító szót. Ne felejts el zsebkendődobozt is mellékelni - szükségük lesz rá!

A LEGJOBB AJÁNDÉK A MEGERŐSÍTŐ SZAVAKHOZ

QIDSJCCBD

Kapszula levelek Üzenet egy palackban

Ha szükséged van egy napi "dózisra" az S.O.-ból, próbáld ki ezeket az aranyos, kis tablettás lapokat, amelyekben egy rejtett üzenet van. Töltsd meg őket belső viccekkel, flörtölős poénokkal, esetleg néhány aranyos rajzzal, majd add át a szerelmednek, hogy minden egyes nap, amikor külön vagytok, kicsomagolja őket.

A LEGJOBB ÉLMÉNYAJÁNDÉK

Egyedi és kézműves

Kis kuponfüzet Szexkuponok

Azoknak, akik az élményajándékokat részesítik előnyben, ez az igazi. Lapozd át a könyvet 24 különböző pimasz ötletért, amivel megajándékozhatod a partneredet, amikor újra összejöttök, beleértve egy meztelen szakács által készített ételt és néhány nagyon izgalmas... ööö, pózt.

A LEGJOBB, HA MEG AKAROD MUTATNI A PÁRODNAK A VILÁGODAT

Készítsd el a saját tekercsnéződet

Vidd el a partneredet a következő utazásodra, vagy mutasd meg neki a mindennapjaid jeleneteit ezzel a személyre szabott keresővel. Minden készlet tartalmaz egy kódot egy hét képből álló tekercs kiváltásához, de további tekercseket is vásárolhatsz. Beszéljünk a nagyszerű kilátásról.

A LEGJOBB AJÁNDÉK ÚJSÁGÍRÓ PÁROKNAK

The Two of Us: Egy hároméves páros napló

Nehéz lehet fenntartani a romantikát, ha nem sok közös élményben lehet részetek, de ez a három évig tartó napló minden nap feltesz egy kérdést, amire ti ketten együtt válaszolhattok. Ez egy különleges módja lesz annak, hogy minden egyes nap egy meghitt pillanatot osszatok meg egymással.

A LEGJOBB AJÁNDÉK ZENÉSZ PÁROKNAK

Személyre szabott dalalbum borító

Ez teljesen új szintre emeli a "mi dalunkat". Válassza ki Ön és partnere kedvenc dallamát, és gravíroztassa rá erre az elegáns akril lapra. Még a Spotify beolvasási kódját is hozzáadhatod, így bárki, aki meglátja, azonnal meghallgathatja. (Magukat is beleértve.)

A LEGJOBB AJÁNDÉK A ZOKNIK SZERELMESEINEK

egyedi fényképes zoknik

A párod mindenhová magával vihet, ahová a lába megy ezekkel az egyedi arcos zoknikkal. Csak töltsd fel az arcodról készült bármilyen képet, és a zoknikra nyomtatjuk a mintát. Mondd, hogy sajt! Vagy mondjam inkább... lábak?

A LEGJOBB VISSZAFOGOTT, MÉGIS SOKATMONDÓ AJÁNDÉK

Egyedi Morze-kódos karkötő

Megfejtetted a kódot, hogy a hosszú távú kapcsolat működjön. Most pedig törd meg a következő ajándékod kódját. Egy egyedi morze karkötő lehetővé teszi, hogy mindketten mindig maguknál hordják egymás nevét, de elég finom és elegáns ahhoz, hogy a legtöbb ember észre se vegye, így különleges titok maradhat kettőjük között.

A LEGJOBB SZEXI AJÁNDÉK PÁROKNAK

Krónika könyvek

Szexi igazság vagy mersz

Ha messze vagytok egymástól, a randiestek érdekessé tétele sok munkát igényelhet. Itt jön a képbe a szexi Igazság vagy mersz játék. Válassz egy igazság vagy mersz pálcikát a perverz pálcikák tégelyéből, és válaszolj a 100 kérés egyikére.

Ez egy remek módja annak, hogy megismerd a párod fantáziáját, így a következő alkalommal, amikor szemtől szemben vagytok, még inkább a kedvében járhatsz.

A LEGJOBB AJÁNDÉK CSILLAGLESŐ PÁROKNAK

Egyedi csillagtérképMég ha nem is bámuljátok együtt az éjszakai égboltot, akkor is megnézhetitek a csillagképek pillanatképét egy fontos dátum és időpont alapján, például az évfordulótok vagy más különleges pillanat alapján.

A LEGJOBB AJÁNDÉK PÁROKNAK, AKIK SZERETIK AZ ÖLELÉST

Ó, Susannah

'Öleld meg ezt a párnát, amíg nem tudsz megölelni engem' párnahuzat

A hosszú távú bűnügyi partnered biztos, hogy édes álmokat fog álmodni (olvasd: rólad 😉 ) ennek a szuperpuha alvási alapanyagnak köszönhetően. A mikroszálas párnahuzat normál méretű párnákhoz illeszkedik, és tökéletes emléket állít a személyednek, amikor este bemászol az ágyba.

A LEGJOBB AJÁNDÉK ÖLELKEZŐ PÁROKNAK

Az eredeti barátnős párna

Persze, nem biztos, hogy minden este ott leszel, hogy úgy kanalazd az S.O.-dat, ahogy mindketten szeretnétek, de itt jön be ez a rosszfiú (vagy inkább lány). Az a kényelem, hogy te (cicikkel együtt) mellettük vagy, még akkor is, ha mérföldekre vannak egymástól, felbecsülhetetlen.

A LEGJOBB A JÁTÉKSZERETŐ PÁROKNAK

A végső játék pároknak

Hiányoznak az IRL játékestek? Szerezd be ezt a társadnak, és hagyd, hogy felváltva húzzanak egy-egy kártyát maguknak, majd neked. Minden kártyán vicces és elgondolkodtató kérdések keveréke található, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki egymással (vagy legalábbis bővítsék a belső viccek repertoárját).

A LEGJOBB AJÁNDÉK SPONTÁN PÁROKNAK

Krónika könyvek

A nap helyzete játékkönyv

Ezzel a szórakoztató, kreatív szexpozíciókat tartalmazó játékkönyvvel mindketten tanulmányozhatjátok a mozdulatokat, mielőtt visszatérnétek ugyanahhoz az irányítószámhoz. Vagy játékot is csinálhatsz belőle, és SMS-ben elküldheted a párodnak a könyv melyik oldalára vonatkozó részleteket, hogy kitalálhassa, és így adj neki néhány ötletet a következő alkalomra (kikacsintás).

A LEGJOBB AJÁNDÉK A BESZÉLGETÉS NÉLKÜLI KOMMUNIKÁCIÓHOZ

Filimin

Wi-Fi barátságos érintőlámpák

Ha már megvetted a konnektív érintőkarkötőket, akkor ezekre az érintőlámpákra van szükséged, hogy megpecsételd az üzletet. Ha mindkét lámpát Wi-Fihez csatlakoztatod, csak annyit kell tenned, hogy megérinted a tetejét, hogy a különleges valakinek a lámpája az általad választott színben világítson.

Ez egy újabb darab, amelyet az ágyad mellé ragaszthatsz, hogy úgy érezd, mintha ott lenne veled.

A LEGJOBB AJÁNDÉK A KÖNYVEK SZERELMESEINEK

Mitercraft

Egyedi nyomtatott fa könyvjelző

Ha szentimentális ajándékot keresel, ez az egyedi könyvjelző tökéletes választás. Válassz egy keveréket néhány vicces képpel róluk és szentimentális felvételekkel rólatok kettejükről.

A LEGJOBB AJÁNDÉK A NAPTÁR SZERELMESEINEK

Kreatív visszaszámlálás

Tudom, és te is tudod, és ők is tudják, hogy visszaszámolod a napokat, amíg újra összejöhetsz a távoli szerelmeddel. Ez csak egy hivatalos módja ennek. A 60 napos naptár pont elfér az asztalodon, és könnyen letéphető lapokkal rendelkezik, hogy minden nap extra drámai legyen a leleplezés.

A LEGJOBB KALANDVÁGYÓ PÁROKNAK

We-Vibe Verge alkalmazással vezérelt vibráló kakasgyűrű

A We-Connect alkalmazással szexi szívességet tehetsz a partnerednek azzal, hogy a világ bármely pontjáról irányíthatod a kakasgyűrűjét. Vegyen részt partnere szólóidejében, vagy használja együtt a következő randevútok során.

A LEGJOBB SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENET KÜLDÉSÉRE

Videós üdvözlőkártya

Tekintse ezt a hagyományos papírkártyák továbbfejlesztésének. Személyre szabott üzenetet írni nagyszerű dolog, de ez a videokártya még magasabb szintre emeli a dolgot, mivel a partnered láthat és hallhat téged. Csak csatlakoztasd a kártyát a számítógépedhez, töltsd fel a videót, és voilá, a legjobb kártya, amit a párod valaha is kapni fog.