, 2022/12/12

A Valentin-napot leszámítva, nincs jobb alkalom a Halloween-nál jobb randevúra. Ráadásul ez az év egyetlen olyan napja, amikor nem kaptok semmi bosszúságot azért, mert összeillő ruhákat (khm, jelmezeket) viseltek. A rengeteg lehetőség mellett nehéz lehet kiválasztani a páros jelmezt, ami illik a hajóhoz.

A legjobb filmes páros Halloween jelmezek neked és a párodnak

De van egy egyszerű trükk: gondoljatok egy filmre, amit mindketten imádtok, és alakítsátok át a jelmezeitekbe. Mindketten lehetnétek romantikus főszereplők, például Baby és Johnny a Dirty Dancingből, beöltözhetnétek animációs bestieknek, Mike-nak és Sully-nak a Szörnyetegek Társulatából, vagy lehetnétek kicsit kreatívabbak, és lehetnétek a Burn Book és Jonathan a Mean Girlsből.

1 Frances és Johnny a 'Dirty Dancing'-ből

Ha már azt mondtad a párodnak, hogy "senki sem állítja a sarokba a babát", akkor tényleg csak egy páros jelmez létezik kettőtök számára: Frances "Baby" Houseman és Johnny Castle. Ezt ráadásul elég könnyű barkácsolni. Kezdd azzal, hogy veszel egy rózsaszín ruhát Baby számára. Johnnynak pedig kezdheted egy parókával, mielőtt összeállítasz egy teljesen fekete ruhakölteményt.

2 Mike és Sully a Szörnyetegekből.

Persze, kellett egy kis idő, mire összemelegedtek, de amikor ez megtörtént, Sully és Mike elválaszthatatlanok voltak. Úgy hangzik, mint a te szerelmi történeted? Válassz kényelmes Monster's Inc. pólókat és papucsokat a párod halloweeni jelmezéhez, vagy választhatod a kényelmes pulóvert is.

3 Herkules és Megara a Herkulesből. Szeretnéd feldobni a párod jelmezét a "Nulláról a hősre"? Szerezz be egy Herkules-jelmezt a párodnak, és bújj bele egy lila ruhába (vagy válassz egy kész Megara-jelmezt), hogy átváltozz Disney egyik kedvenc párosává.

4 Elvis és Priscilla Presley az "Elvis"-ből

"Köszönjük, köszönjük szépen" az új Elvis-életrajzi filmnek a jelmezes inspirációt. Csatornázd be magát a Királyt és királynőjét, Priscilla Presley-t idén halloweenkor, és a pároddal biztosan ti lesztek a legjobban öltözöttek a buliban. Priscillának válasszon egy 1960-as évek ihlette ceruzaruhát és méhsejt parókát. Elvisnek egy púderkék garbót, egy tengerészkék blézert és egy 1950-es évekbeli greaser parókát válassz. Ha a barkácsolás nem a te világod, egyszerűen szerezz be egy Elvis-jelmezt az Amazonon.

5 Morticia és Gomez az Addams Family-ből

Volt már nem olyan korszak, ahol Morticia és Gomez Addams ne lett volna tökéletes páros jelmez? Akár egy fekete ruhát és egy éles öltönyt húzol elő a szekrényedből, akár egy Morticia-jelmezt és egy csíkos öltözetet à la Gomez (a védjegyévé vált bajusszal kiegészítve) veszel fel egy boltban, te és a különleges valakid nagy sikert arattok majd.

6 Peter Parker és MJ a 'Pókember: Nincs hazaút' című filmből.

Ha te és a párod nagy Marvel-rajongók vagytok, miért ne öltözhetnétek be az egyik kedvenc filmes párotoknak, akit az IRL páros, Tom Holland és Zendaya alakít? MJ-nek viseld a kedvenc fekete farmered, egy fekete farmerdzsekid és egy fehér grafikus pólót. Peter Parkernek, azaz Pókembernek pedig elő kell kapnod a pókruhádat, duh.

7 Beetlejuice és Lydia Deetz a 'Beetlejuice' című filmből

Vegyél példát Bella Hadidról és The Weekndről, és idén halloweenkor csatornázd be Beetlejuice-t és Lydia Deetzet. Lydiának ragadj meg egy extravagáns vörös menyasszonyi ruhát és egy gót méhkas parókát. Beetlejuice-nak válassz egy hozzá illő bordó öltönyt és zöld parókát.

8 Marianne és Héloïse a "Tűzben álló hölgy arcképe" című filmből.

Ha a pasiddal szeretnétek korhű darab szereplőinek öltözni, de nem szeretnétek a sokadik Bridgerton-pár lenni a partin (bocs, Kate és Anthony), válasszatok egy páros jelmezt, amit a legújabb idők egyik legjobb leszbikus drámája ihletett.

9 Harry Burns és Sally Albright az Amikor Harry és Sally találkozott című filmből.

Minden Nora Ephron-rajongó tudja, hogy az Amikor a Harry találkozott Sallyvel a tökéletes PSL-film, Harry és Sally pedig minden idők egyik legjobb filmes párosa (tények, nyomda nélkül). Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg már vannak a szekrényedben ehhez a filmhez illő darabok. Sallyhöz vegyél fel egy bordó kábelkötésű pulóvert, egy fekete miniszoknyát és egy fekete balettcipőt. Harry számára válassz egy hozzá illő fehér, kábelkötésű pulóvert és egy kék farmert.

10 Bridget Jones és Mark Darcy a Bridget Jones naplójából

Rajongsz a Bridget Jones-trilógiáért? Csatornázd be a furcsaságok királynőjét és szerethető férjét, Markot, aki imádja őt úgy, ahogy van. Nyilvánvaló, hogy neked és a pasidnak újra kell játszanotok az első film ikonikus zárójelenetét, így Bridget kedvéért viselj egy szürke tank topot, gepárdmintás alsónadrágot (vagy biciklisnadrágot az őszi időjárásnak megfelelő alternatíva esetén) és egy babakék kardigánt. Mark esetében válassz egy fekete trencsekkabátot és egy piros naplót.

11 Holly Golightly és Paul Varjak a "Reggeli Tiffanynál" című filmből.

Akarsz egy ürügyet, hogy díszes ruhába öltözz? Idén halloweenkor inspirálódj Holly Golightly és Paul Varjak példájából. Holly esetében válaszd a fekete estélyi ruhát, a műgyöngyös réteges nyakláncot és a műcigarettát. Paul esetében viselj fehér gombos inget, barna nyakkendőt és barna kardigánt. Vagy válassz egy teljesen összeállított Holly Golightly-jelmezt az Amazonon.

12 Wayne és Garth a 'Wayne világából'

Halloween-jelmezek, amelyekhez csak kényelmes flanel, jól viselt farmer, tornacipő és kamionos sapka kell? Hát ez kiváló! Keresd fel a használtruha-boltokat Wayne és Garth ruháidért, vagy szerezd be az alapvető dolgokat egy online kereskedőnél, például az Etsy-n.

13 Marty McFly és Doc

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Vegyél példát Sarah Michelle Gellarról és Freddie Prinze Juniorról, és dobd vissza az old schoolt egy, a Vissza a jövőbe által inspirált jelmezzel. Marty öltözéke meglehetősen barkácsolt: Szükséged lesz farmerre, tornacipőre, farmeringre, piros puffermellényre és gördeszkára. És - nagyszerű Scott - az Amazonon egy teljesen összeállított Doki jelmezt is beszerezhetsz.

14 FutureMemories

Beszéljünk a kőkorszak párjáról. Ti ketten a halloweeni buliig a "yabba dabba doo!"-t fogjátok kiabálni.

15 Tiana és Naveen herceg A hercegnő és a béka című filmből

Oké, milyen aranyosak lennének ezek a Tiana és Naveen herceg jelmezek! Tianának csak egy sárga ruhára és kötényre van szüksége, Naveen hercegnek pedig mellényre, ingre, kalapra és nyakkendőre (és ukelelére!). Kezdetnek próbáld ki a mellény és nyakkendő kombinációt, majd add hozzá a kalapot és az ukelét.