, 2022/12/14

Az edzőtermi táskák nem mindig az első dolog, ami eszedbe jut, amikor az edzés kötelező kellékeire gondolsz, de figyelembe véve, hogy egy jó táska képes elhelyezni az összes edzéshez szükséges dolgot, átalakítani az edzőterembe vezető utat küzdelemből sétává a parkban, és megakadályozni, hogy az izzadt felszerelésed beszennyezze a többi mindennapi tárgyadat; úgy gondoljuk, itt az ideje, hogy megtegyék.

A legjobb tornatermi táskák nőknek

Nemcsak rendkívül praktikusak és a lelkes szervezők álma, de ha olyan táskát választasz, amelyet a lehető leggyakrabban szeretnél kiállítani, az még motiválóbbá teheti azokat a napokat, amikor a felkelés és az indulás nem magától értetődő. És bár ezek az eszközök általában a drága oldalra hajlanak, egy kis szeretettel és gondoskodással sokkal tovább tarthatnak, mint a Hot Yoga iránti szerelmi viszonyod.

Hogyan tisztítsd meg a tornazsákodat

Idővel az edzőtáskád olyan büdössé válhat, mint a sportmelltartó egy kimerítő kör edzés után. Azonban ne félj, a táska frissen és funkmentesen tartása nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik! A legtöbb táskát úgy tervezték, hogy tisztítása olyan egyszerű legyen, mint egy rendszeres, nedves ruhával történő egyszeri áttörlés, és a szagtalanítás érdekében meleg vizet, fehér ecetet és illóolajat is keverhetsz hozzá.

Bizonyos szövetek csak egy kicsit több törődést igényelnek. Ha a vászon mellett dönt, akkor a rászoruló területeket érdemes helyenként megtisztítani, a gépben mosható táskákhoz pedig általában hideg mosási ciklus ajánlott. Vannak olyan dolgok is, amelyeket megtehetsz, hogy tornazsákod hosszabb ideig maradjon tisztább. Az izzadt vagy nedves felszerelés mielőbbi eltávolítása segít a szagok ellen, és ugyanez mondható el a szellőztetésről is minden használat után.

Minden edzőtáskába nélkülözhetetlen kellékek

Az edzőtermi táskák értékes felszerelések, akárhogy is nézzük, de a megfelelő finomságokkal megpakolva; az edzőtermi felszerelésed puszta hordozásából valahogy mindent biztosíthatnak, amire csak szükséged lehet, mielőtt egyáltalán észrevennéd, hogy szükséged van rá.

Az aktív ruházatot, edzőcipőt és vizes palackot félretéve, összeválogattuk azokat az alapvető dolgokat, amelyeket kéznél kell tartanod, hogy az edzőterembe való utazásod olyan könnyed legyen, amilyet megérdemelsz, miután a lehető legtöbb ismétlést végrehajtottad a parketten. Ha egyszer bepakoltad őket, ott is maradnak, és nem kell aggódnod amiatt, hogy a reggeli agyalágyultság szabotálja az edzésedet.

Kézfertőtlenítő

Arctörlő

Hidratáló

Naptej

Száraz sampon

Hajkefe

Hajgumi

Zsebkendők

Dezodor

Törölköző

Papucs

Extra alsónadrág

Extra zokni

Menstruációs termékek

Zár

Rágcsálnivalók

Szóval, akár egy hátizsákot keresel, amely edzőterembe és munkába is belefér, akár egy olyan táskát, amely könnyedén válhat edzőtermi táskává és hétvégi táskává, akár egy elég stílusos táskát, amely kézitáskaként is használható, vagy egy olyan táskát, amely elég nagy ahhoz, hogy mindent tárolj benne, kivéve a konyhai mosogatót, a legjobb edzőtermi táskák szerkesztésében mindent megtalálsz, ami most elérhető. Ne keresd tovább a tökéletes megoldást a csomagolási gondokra.

A legjobb tornazsákok vásárolnj most

1 Sweaty Betty

Icon tornazsák

aqua-guard zseb a vizes felszerelésnek

vizes palack tartó

jógamatrac-barát

Térfogat: 41L

Úgy gondolod, hogy nincs olyan tornazsák, amiben minden benne van? Gondold újra!

Ez a szilvás darab alul jógamatrac-pántot, oldalt egy vizespalackrekeszt és egy vizes szett-barát zsebet, felül vállpántot és fogantyút, belül pedig minden helyet kínál, amit csak kívánhatsz. Végül is egy igazi ikon.

2 Nike

Külső cipzáras zseb

Könnyen mosható vászon anyag

Iker fogantyúk

Térfogat: 30L

Igen, lehet, hogy van otthon egy tökéletesen jó tornazsákod, de vajon olyan áhított, mint ez a Nike örökbecsű dizájnja?

Az ikerpántokkal és a könnyen tisztítható vászonanyaggal ez lehet az a tornazsák, amelyet nem szégyellsz magaddal vinni a kocsmába.

3 Nike

60L hely a túlzsákolók számára

Több rekesz, hogy minden cuccot rendszerezni tudjon

Szellőző alsó rekesz

Térfogat: 60L

Ez a táska azoknak való, akik nem tudják, hogy mit csinálnak az edzőtermi edzésen vagy utána, és ezért az ellenállási szalagoktól kezdve a hajcsavarókig mindent be kell pakolniuk.

4 Lululemon

16"-os laptophoz való

Ruckzsák stílus = jobb súlyelosztás

7 színben kapható

Térfogat: 20L

A Lululemon City Adventurer hátizsákja a neked való tornazsák, ha nem szeretnél minden nap több táskát cipelni a munkahelyedre.

A 16"-os, párnázott laptophüvellyel és a tornafelszerelésed számára bővíthető zsebbel ez az a táska, amely az íróasztaltól a barre órákig elkísér.

5 Typo

Weekender hordótáska

Külső oldalsó cipzáras zsebek

Két különböző hosszúságú pánt

Stílusos kialakítás

Néhány tornazsák bevallottan praktikus, de egyenesen csúnya, ez a Typo stílusa azonban szuper aranyos és funkcionális.

Ahogy a neve is sugallja, ez az a fajta táska, amelyet duplán használhatsz a HIT edzésekhez és a hétvégi kirándulásokhoz. Ráadásul a külső oldalsó cipzáras zsebek azt jelentik, hogy soha többé nem hagyja el a kulcsait.

6 ASOS

Belső cipzáras zseb az értékes tárgyak számára

Belső cipzáras zseb az értékes tárgyak számára

Gépben mosható

Ha, az edzőterem nem az a fajta hely, ahol Dyson hajszárító van, vagy ha hajlamos vagy elfelejteni a nedves edzőtermi törölköződet, ez a túlméretes szállítmány a válasz az imáidra.

Egyszerű, praktikus, mosásba dobható, és nem fog megszakadni a szíved, ha valahol a talált tárgyak között köt ki.