, 2022/12/1

A zodiákus tűzjegyei: Kos, Oroszlán és Nyilas személyiségjegyek, asztrológusok magyarázata. "Ahogy a természetben minden egy elemhez kapcsolódik, úgy minden egyes csillagjegy is a négy elem valamelyikéhez".

A zodiákus tűzjegyei

"Ezek pedig a három modalitással (kardinális, fix és változékony, amelyek leírják, hogyan fejlődik és növekszik az egyes csillagjegyek) kombinálva segítenek abban, hogy a tizenkét csillagjegy mindegyike a vonások és jellemzők egyedi kombinációját alkotja." tűzjegyek szenvedélyükről, kreativitásukról, spontaneitásukról, inspirációjukról és versenyszellemükről ismertek. "Összességében [nekik] kétségbeesetten szükségük van az inspirációra ahhoz, hogy boldogok legyenek".

"Gondoljunk a tűz elemre - szüksége van tüzelőanyagra. Különben a tűz kialszik". Page szerint a tűz jegyűek "a maguk módján mogorvák tudnak lenni", ha nem érzik magukat motiváltnak valamire, ezért olyan fontos, hogy az e jegyekbe tartozó emberek rendszeresen keverjék a dolgokat. De ennél sokkal többről van szó.

Mindhárom modalitásban egyetlen tűzjegy van, ami azt jelenti, hogy bár van néhány figyelemre méltó hasonlóság, nem minden tűzjegy egyforma, ezért érdemes megismerkedni mindegyikkel.

Oké, szóval... mely csillagjegyek tűzjegyek?

A Kos, az Oroszlán és a Nyilas a három tűz jegye, ami azt jelenti, hogy az asztrológiai naptár ezen elemhez tartozó részén tartózkodnak. Ezek a tűzszerű tulajdonságok ezért hangsúlyosak az egyes jegyek személyiségjegyeiben.

"A tűz az inspiráció, a szenvedély, a türelmetlenség, a melegség, az idealizmus és a találékonyság" - magyarázza Joyce. "Képes teremteni és pusztítani." Röviden, ha tűz jegyű vagy, nem meglepő, ha szuperül ki vagy téve a benned rejlő érzelmi intenzitásoknak.

A négy asztrológiai elem másik klassz része? Mindegyik tűz csillagjegy más-más módon nyilvánítja meg az elemét. Itt van minden, amit tudnod kell az egyes ~gyújtó~ jegyek nagyon sajátos vonásairól:

Kos (március 21-április 19.)

Mivel a Kos egyben kardinális jegy is (vagyis az asztrológia született vezére), a Kos tűzjegy megnyilvánulásához leginkább a cselekvés és az impulzivitás társul, magyarázza Montúfar. "Mint az egyetlen tűz kardinális jegy, a Kos hajlamos előbb cselekedni, mint beszélni, és szembe néz a helyzetekkel és kihívásokkal" - mondja. "Ez az a csillagjegy is, amely a legversengőbb tud lenni, mivel szeret elsőként lenni." És ICYMI, a Kos jegyűek egészen elképesztőek abban, hogy elkezdjenek dolgokat, például projekteket és célokat. (De nem annyira a befejezésben!)

A Kosokat a Mars, a cselekvés bolygója uralja, mutat rá Page. "Bele akarnak ugrani a dolgokba, és kockáztatni akarnak" - mondja. "Szeretik a kockázatot, és nem félnek vállalni, még akkor sem, ha nem jön össze. Tudják, hogy előbb-utóbb valami be fog kattanni".

Ez a kapcsolatokra is kiterjed. "A Kosok tudják, hogy ha meglátnak valamit, amit szeretnének, miért ne vágnának bele, legyen szó akár egy állásról, akár arról, hogy átmennek egy étterembe, hogy bemutatkozzanak valakinek". Elvégre mi a legrosszabb, ami történhet?

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

A Leók fix tűzjegyek, akik tudják, hogyan nézzenek magukba - magyarázza Joyce. (Ha fix jegy vagy, az azt jelenti, hogy a Napjegyed a fix négyesbe esik, és olyan tulajdonságokkal társul, mint az eltökéltség, a stabilitás és a célok követése.) "Szétválasztják az erősségeiket és a gyengeségeiket, az erősségeiket feltárják a világ előtt, a gyengeségeiket pedig elrejtik, amíg nem javulnak". "

Egy fejlett Oroszlán nyitott lesz a tanulásra és arra, hogy megossza másokkal, amit tud". Szóval igen, egy Oroszlánnal barátnak, családtagnak vagy jelentős személynek lenni egyfajta ajándék, ami folyamatosan ad. (Ők! csak! akarnak! segíteni!) "Az inspirációt és a szenvedélyt arra használják, hogy fejlődjenek, hogy sikeresek legyenek, és hogy segítsenek másoknak a sikerben" - teszi hozzá Joyce. "A sikerhez kemény munkára van szükség. És a Leók nem félnek a munkától, hogy a legjobbak legyenek".

De a Leók azt is szeretnék, ha megbecsülnék őket, mondja Page. "Azt akarják, hogy elismerjék az adottságaikat" - mondja. "Ha olyan munkakörnyezetben vannak, amely csak a fizetés begyűjtéséről szól, nem lesznek boldogok." Bár a Leók nagylelkűek, szeretnek apró ajándékokat is kapni, mutat rá Page. És ha egy Oroszlán megváltoztat valamit, legyen az a frizurája vagy a ruhája, és a párja nem veszi észre, jobb, ha elhiszed, hogy ki lesz akadva.

Nyilas (november 22-december 21.)

Spontán és izgalmas, a változékony tűzjegyű Nyilas az igazság fáradhatatlan keresője - mondja a Montúfar. (Ha a Napjegyed a változékony négyesbe esik, ez azt jelenti, hogy szuper rugalmas és laza vagy.) "Ennek a jegynek a tűztípusa a tanulás és a körülöttünk lévő világ sokféle formában történő felfedezése felé irányul. A kultúra, a spiritualitás és a sokszínűség ennek a jegynek az M.O.-ja, segít másoknak meglátni, hogy mennyire fontos a nagy egész."

Egy Nyilasnál a szenvedély inspirációvá válik, mondja Joyce. A tűz adta éleslátást és szenvedélyt veszik, és bölcsességgé fordítják le - magyarázza. "A Nyilasok olyan eszményeket keresnek, amelyek inspirálják őket, és amikor inspiráltnak érzik magukat, képesek a lehetetlent is megtenni". Imádják látni.

A Sagok is "szeretik a kihívásokat" - mondja Page, és hozzáteszi: "megvan bennük ez a mély igény, hogy egyszerűen belevágjanak". Ez jelentheti azt, hogy olyan állásra pályáznak, amely kissé elérhetetlennek tűnik, vagy habozás nélkül kérnek fizetésemelést, amikor tudják, hogy megérdemlik. Párkapcsolati téren a Nyilasok olyan valakivel szeretnének együtt lenni, aki hisz bennük, és szívesen beszélnek az álmaikról, még akkor is, ha azok olyan nagyszabásúak, mint egy év szabadságot kivenni, hogy beutazzák a világot.