, 2022/12/5

Rák, Skorpió és Halak személyiségjegyei, asztrológusok által magyarázva. A négy természeti erő mindegyike három csillagjegyet irányít. És bár mindegyiknek meghagyják az egyéniségét, az, hogy ugyanaz az elem tölti fel őket, néhány nagyon klassz közös vonást eredményez, beleértve a furcsaságokat és a véleményeket, amelyek annál nyilvánvalóbbá válnak, minél jobban megismerkedsz az uralkodó elemmel.

A zodiákus vízjegyei

Ha a vízjegyekről van szó, valószínűleg észreveszed, hogy intuitívak és érzelmileg képlékenyek - mondja Valerie Mesa asztrológus. Akárcsak maga a víz, amely hullámzik és áramlik, a vízjegyek is könnyen alkalmazkodnak bármilyen helyzethez, és ennek következtében elég megbízható megérzéseik vannak, magas az érzelmi intelligenciájuk, és nem lehet őket könnyen becsapni. Ha kezdesz összefüggéseket találni a jegyed és ez uralkodó elem, a víz, talán nagyobb hatással van a temperamentumodra, mint azt eddig gondoltad.

De sosem késő mélyre merülni (szójátékkal) a víz erejében és abban, hogy mit jelent a jegyed számára. Az alábbiakban két asztrológus elmagyarázza, hogy pontosan mit jelent víz jegyűnek lenni, és hogy az általa uralt három jegy hogyan testesíti meg az általuk örökölt tulajdonságokat.

Mely csillagjegyek vízjegyek?

A három vízjegy a Rák, a Skorpió és a Halak. Nem riadnak vissza a mély és nehéz beszélgetésektől, és jellemzően ki tudják deríteni, mi van valakiben a felszín alatt - mondja Narayana Montúfar, az Astrology.com vezető asztrológusa. "Átlátnak az embereken, és ismerik a valódi szándékaikat. Ennek az elemnek a jegyei is nagyon hajlamosak a párkapcsolatokra, mivel a másikkal való összeolvadás iránti igényük miatt jobban működnek, ha biztonságban és védelemben érzik magukat" - magyarázza. "Ráadásul a víz elemből fakadó érzékenység nagyfokú kreativitásban is megnyilvánul."

A víz könnyen áramlik, de az egyik legnehezebben manipulálható elem. Mivel olyan mélyen éreznek, és gyakran ráhangolódnak arra, amit valaki más érez, elég kemény harc egy víz jegyű embert megpróbálni meggyőzni arról, hogy téved. Emiatt néhány más elemmel szemben kissé hevesnek tűnhetnek - mondja Montúfar. "A tűzjegyek néha úgy érezhetik, hogy a vízjegyek elrontják a mámorukat" - jegyzi meg. "Elvégre a víz eloszlatja a tüzet. A levegő jegyek pedig túlságosan logikusak és tényközpontúak a víz jegyek számára, mivel a víz jegyek tudják, hogy az érzelmeket nem lehet intellektualizálni"."

A föld jegyűek viszont szeretik a víz jegyűeket, hiszen a víz segít megművelni a földet, a föld pedig segít földet tartani és biztonságban tartani a vizet.

Rák (június 21 - július 22)

Ismerd meg a zodiákus legérzelmesebb tagját. "Az ebben a kardinális vízjegyben születettek megküzdhetnek valakivel, aki nincs kapcsolatban az érzelmeivel, vagy talán kissé közönyös a másik ember igényeivel szemben" - mondja Mesa. "Arra törekszenek, hogy a körülöttük lévő emberek a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat, és ugyanezt várják el cserébe."

Ha ezt megkapják tőled, szenvedélyes hűséget kapsz cserébe. A Rák jegyűek elárasztanak téged szeretettel, és mindenükkel ápolják a kapcsolatotokat. De vigyázz, ha úgy érzik, hogy elárulták vagy keresztbe tettek nekik, mondja Mesa, a Rákok visszahúzódnak a burokba, és azonnal visszarabolják ezt a szeretetteljes energiát.

Mivel annyira empatikusak, a Rákok gyűlölik a merevséget, és nem tűrik, ha rosszul bánnak magukkal és azokkal, akiket szeretnek, teszi hozzá Montúfar. Ha egy Rák egyszer megállapítja, hogy megbízhat benned, megnyílik előtted, és egy életre szóló barátod lesz.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Ezt a jegyet gyakran félreértik, mondja Montúfar. Pedig - jegyzi meg - csak látszólag bonyolultak. A valóságban rengeteg érzelmi mélységgel rendelkeznek. A helyzet az, hogy egy kis időbe telhet, mire ezt észreveszik. A Skorpió fix jegy, ami azt jelenti, hogy a víz, amely uralja, szintén fix, ami óvatossá teszi őket - teszi hozzá Mesa.

"Egyesek számára rejtélyes természetük "árnyékosnak" vagy megközelíthetetlennek tűnhet, de valójában a Skorpiók így védik a szívüket" - magyarázza. Ezért van az, hogy inkább legyen néhány mély kapcsolatuk, mint egy csomó felszínes: "Ők vagy meglovagolnak, vagy a legkevésbé sem érdekli őket".

Egy "ride or die" helyzetben őszinteségre, támogatásra és elkötelezettségre számíthatsz. És ha valaha is bajba kerülnél, a Skorpió az életedben az a Skorpió, aki segít kitalálni a megoldást, vagy megtalálni valakit, aki tudja a választ - mondja Montúfar. De amint felületességet vagy csalást éreznek, azt árulásnak fogják tekinteni. A teljes igazságot akarják, és csakis a teljes igazságot... még akkor is, ha a Skorpiók olyan típusok, akik a titkaikat a sírba viszik - mutat rá Mesa.

Tudj meg többet a Skorpió csillagjegyekről ebben a videóban:

5 tulajdonság, amivel a Skorpiók általában rendelkeznek.

Women's Health US

Videó lejátszása

Halak (február 19. - március 20.)

Mivel a Halakat "a megfoghatatlan Neptunusz - az álmok, a fantázia, az illúziók és az egyetemes szerelem bolygója - irányítja" - mondja a Mesa, jó eséllyel lesz bennük valami, amit nem tudsz pontosan meghatározni.

A Halak asztrológiai jegye

Teljesen Halak vagy, ha ezt az 5 dolgot csinálod

"A Halak küszködnek, amikor a határok felállításáról van szó, mivel veleszületetten foglalkoztatja őket az esélytelenek megmentése" - teszi hozzá. Ennek eredményeképpen az ebbe a jegybe születettek általában szociális munkások, gyógyítók, művészek és empaták.

Mélyen kapcsolódnak a körülöttük lévő világhoz, folyamatosan osztják a feltétel nélküli szeretetet, ami fantasztikus a környezetük számára. De ami mások számára áldás, az a Halak számára néha átok is lehet, hiszen az emberek valószínűleg őket terhelik a problémáikkal. A végén azonban a Halak jegyűek azt mondhatják, hogy megéri, mert végső soron azt akarják, hogy a világ egy jobb hely legyen - mondja Montúfar.