, 2022/12/14

Ha zöld aurád van az azt jelenti, hogy valószínűleg elég nagy változásokon mész keresztül. Mindenkiből árad egy bizonyos energia, amely a találkozás után perceken belül elárulja, hogy a következő alkalommal, amikor egy helyiségben vagytok, összejöttök-e, összevesztek-e, vagy megpróbáljátok majd elkerülni egymást.

Ha zöld aurád van

Nevezzük ezt vibrálásnak, érzékelésnek, vagy ami talán a legérdekesebb, aurának. Még ha nem is láthatod a másik auráját, érezheted. Mielőtt azonban egy véletlen találkozás alapján ítélkeznél valakinek az aurája alapján, fontos tudni, hogy az emberek aurájának színei idővel változnak - mondja Eileen Lee, az AURA AURA alapítója, auraolvasó, fotós és az AURA AURA alapítója. Bár minden auraszín változhat (a közhiedelemmel ellentétben nem pusztán a személyiségjegyeken alapulnak), van egy auraszín, amely minden változásról szól: a zöld. Íme minden, amit a smaragdzöld árnyalatról tudni kell egy szakértő szerint.

Mit jelent a zöld aura?

A zöld aura a szívcsakrához kapcsolódik, amely "irányítja a szeretetérzetünket - a magunk iránti szeretetet, de a többi ember iránti szeretetet is" - mondja Lee. "Olyan dolgokkal foglalkozik, mint az együttérzés, a megbocsátás, a hála, az önmegértés, valamint az önmagunkkal és a környezetünkkel való kapcsolatunk, beleértve a kapcsolatainkat is". Alapvetően a zöld aura határozza meg, hogy hogyan navigálod a kapcsolatodat szinte mindennel az életben, a barátoktól a pénzügyekig.

De a pénzért aggódók ne izguljanak túlságosan. A közhiedelem ellenére a zöld nem azt jelenti, hogy a pénz jön hozzád, mondja Lee. Ha valami, akkor a zöld csak a bőséghez való viszonyodat jelképezi, vagy a bőséggel, vagy a szűkösséggel kapcsolatos gondolkodásmódot. Ebben a tekintetben az egész arról szól, hogy próbáld megtalálni az egyensúlyt az életedben.

Végül, mivel a körülöttünk lévő világgal való kapcsolatunk gyakran megváltozhat, "mivel sok változáson és növekedésen megyünk keresztül, [a zöld aura] ezt az átalakulást jelképezi" - mondja Lee. De megjegyzi, hogy ez mindig belső változás, nem pedig külső, a környezetünkben bekövetkező kézzelfogható változásokon alapuló.

Milyen szerepet játszik a zöld auraszín az összes csakrán belül?

A csakrákat tekintve a szívcsakra elhelyezkedése - éppen középen - aláhúzza a zöld aura átalakulást reprezentáló szerepét. "Ez alapvetően egyfajta híd a föld és a szellem között" - mondja Lee a szívcsakráról. Az alsó három csakra a kézzelfogható entitásokkal foglalkozik, például amikor az életben dolgokat hozunk létre vagy manifesztálunk. Amikor azonban inkább önmagunkba merülünk, vagy fogalmakkal és elvont eszmékkel foglalkozunk, akkor a felső csakrákkal dolgozunk. "Ezért a szívcsakra az átalakulással foglalkozik - vagy az alsó csakrákból a felső csakrákba vagy felfelé lefelé transzformáljuk a dolgokat".

És mivel a szívcsakra a sebezhetőségről is szól, ez a zöld aura egyik kulcsfontosságú tulajdonsága, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak vagy félreértelmeznek, mondja Lee. "Az egyik dolog, amit mindig látok, hogy a zöld azt jelenti, hogy gyógyító vagy, és ez nem feltétlenül hangzik igaznak". "A zöld az, amikor bizonyos értelemben saját magunkat gyógyítjuk." Ez a fajta öngyógyítás kapcsolódik a sebezhetőséghez, mert gyakran, amikor látod, hogy valaki nyíltan sebezhető, az lehetővé teszi vagy bátoríthat téged, hogy te is sebezhetőbb légy magaddal szemben. "Mindez a zöld spektrumon belül van".

Milyen személyiségjegyek társulnak a zöld aurához?

"A zöldet gyakran az egyensúlyban vagy harmóniában lévő emberekhez társítják" - mondja Lee. Boldogan hangzik, igaz? Nos, ahogy Kermit mondta, nem mindig könnyű zöldnek lenni. "Amikor zöldet látunk az auránkban, az egyik perspektíva az, hogy az illető talán éppen próbál nagyobb harmóniát és egyensúlyt találni önmagával vagy valamilyen kapcsolatban valamivel az életében" - mondja Lee.

Tapasztalatai szerint az aurafotók készítése során a zöld gyakran akkor jelenik meg, amikor valaki új szerepet vállal az életében, legyen az személyes (szülővé válás) vagy szakmai (előléptetés). "Bármikor, amikor egy ilyen tanulási tapasztalaton megyünk keresztül, megpróbálunk valamiféle harmóniát és egyensúlyt találni, igaz?" - mondja Lee. "Ez általában zöldet eredményez valakinek az aurájában."

Mi okozza a zöld aura színét?

Mivel a zöld szín a belső növekedést és változást tükrözi, Lee gyakran látja, hogy az aura színe akkor jelenik meg, amikor az emberek az önfejlesztésre vagy az öngondoskodásra összpontosítanak (vagyis terápiára járnak, nem fürdenek). A másik oldalon, amikor nem vagyunk összhangban a zöld aurával, az a bizonytalanság, a harag és a féltékenység érzéseire vezethető vissza, mondja Lee.

És bár a zöld aura a belső változásról szól, azt külső tényezők is okozhatják. "Néha, amikor az emberek valamilyen traumatikus élményen vagy veszteségen mennek keresztül, az zöldet eredményezhet" - mondja Lee, megjegyezve, hogy a gyász és a szívfájdalom gyakori zöldet kiváltó életesemények. Valójában hozzáteszi, hogy "a szituációs szempontok olyan széles skálája van, ami zöldet hozhat létre az auránkban". Jó esély van rá, hogy életed bármelyik szakaszában valahol zöld lehet az aurádban.

A zöld általában más auraszínekkel társul?

A ruháddal ellentétben az auraszínek nem aggódnak amiatt, hogy "ütköznek" egymással - legalábbis esztétikai értelemben. "A zöld valójában bármilyen színkombinációval megjelenhet" - mondja Lee. "Mindig érdekesnek találom, amikor a zöldet vörössel párosítják". Lehet, hogy ezek az árnyalatok a színkörön poláris ellentétek, mégis képesek kiegészíteni egymást az ember aurájában.

"Amikor növekedésen és önfejlődésen megyünk keresztül, az a vöröset hozza magával. A vörös azt jelenti, hogy amikor megváltozol, a valóság is követi a példádat". "De láttam már az ellenkezőjét is, amikor azért, mert valami megváltozott az életben - és ez talán nem rajtad múlik -, ez arra késztet, hogy magadban is megváltoztass valamit." Lényegében, amikor a zöld és a piros együtt jelenik meg az aurádban, egy belső változás külső változást hoz létre, vagy fordítva.

A vörös mellett Lee néha zöldet is lát indigókékkel párosítva. "Ez általában inkább az önfejlesztés aspektusát tükrözi, mert az indigó valójában az intuícióban való bizalomról, az árral való haladásról és hasonló dolgokról szól" - mondja. "Bármikor, amikor zöld/indigókék színt látok, az egyértelműen belsőbb."

Mit árul el rólad a születésnapi színed

Bár a színkombinációk általában a leggyakoribbak, Lee szerint érdekes, amikor olyan valakit lát, akinek az aurája csupa zöld, más szín nélkül, mert ez azt jelzi, hogy valamin keresztülmegy. A zöld szín elhelyezkedése az aurában szintén fontos. A mészszerű árnyalat bárhol lehet az aurán belül, mondja Lee, de a különböző helyek természetesen más-más dolgokat jelentenek. "Amikor a zöld szín körülvesz minket, akkor mintegy megtestesítjük ezeket a tulajdonságokat, szemben azzal, amikor felettünk van - bárhol a fejünk felett -, akkor az valami olyasmit jelent, amivel éppen dolgozunk, és amit éppen most tapasztalunk" - magyarázza.

Oké, tehát zöld van az aurámban. Most mi lesz?

"Amikor sok zöld van az auránkban, akkor hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy ez egy nagy kihívást jelentő időszak" - mondja Lee. "Szóval, csak légy igazán gyengéd és együttérző magaddal, és hagyd magadnak azt az időt és teret, hogy feldolgozd, bármi is történik az életedben. Mert, ahogy mondtam, ez általában sok belső munkával jár." Tekintsd ezt felhívásnak, hogy kapcsold ki az önkritikát, hallgattasd el a belső bíró Judyt, és adj magadnak egy kis időt.

És ne feledd, hogy csak azért, mert most zöld az aurád, nem jelenti azt, hogy örökre ott is marad. (Ez azt jelenti, hogy Lee szerint néhány embernek inkább a lélek szintjén van zöld aurája, ami azt jelenti, hogy egy élethosszig tartó tanulási folyamatban vesznek részt). Ebben az időszakban "arról van szó, hogy teret kell hagynunk magunknak és másoknak, hogy lehetővé tegyük az átalakulást" - mondja Lee. "[Ez arról is szól]... hogy elengedjük azt, ami nem szolgál minket. És azt hiszem, ezért is lehet egy kicsit nehéz, mert hajlamosak vagyunk nagyon ragaszkodni bizonyos eredményekhez, vagy ahhoz, hogy szerintünk minek kellene történnie az életünkben vagy akár önmagunkkal"."

A zöld aurával járó átalakulási folyamatot a hernyóból pillangóvá válás folyamatához hasonlítja. "Amikor a hernyó abban a gubóban van, szó szerint feloldódik egy ragacsba. Ez undorítóan és kényelmetlenül hangzik, ami a zöld aurában lenni általában az is" - mondja Lee. "...Ez arról szól, hogy tényleg feloldódunk, akik voltunk, és átalakulunk ebbe a másik formába". Ha egyszer kilépsz ebből a zöld auragubóból, valószínűleg jobban érzed magad az élménytől, és végső soron hasznodra vált az ott töltött idő és energia.