, 2022/12/7

A fordított tehenészlány pozícióval kapcsolatban minden úgy hangzik, mintha arra épült volna, hogy felébreszd a vad oldaladat. Ha létezne a misszionárius pozíció ellentéte, akkor a fordított cowgirl lenne az. (Bár semmi bajom a misszionárius pozícióval.) De bármennyire is dögös a fordított cowgirl pozíció elméletben, ha nem ismered, kicsit trükkös lehet.

Hogyan húzd ki a Reverse Cowgirl pozíciót

Tudod, kitalálni, hogy hogyan kell manőverezni egy sima lovaglást; aztán ott van még a póznak az a része is, hogy a partnered arcában van a csizmád.

"Általában a [felül lévő személy] a partnerétől elfordul - ez a párok számára pszichológiailag kényelmesebbé vagy kevésbé kényelmessé teheti a helyzetet, a kapcsolatuktól függően" - mondja Susan Kellogg-Spadt, PhD, a pennsylvaniai Bryn Mawrban található The Center for Pelvic Medicine női szexuális medicina igazgatója és a Bonafide női egészségügyi cég nagykövete.

Ha hajlamos vagy arra, hogy szex közben egy kicsit a fejedbe szállj, akkor ez a lépés neked való. Az, hogy el tudsz fordulni a partneredtől, és a mozdulatokra és az élvezetre tudsz koncentrálni, máris nyerő. "Kevésbé intim/félelmetes lehet a partnerek közötti nagyobb távolság miatt" - mondja Kellogg. De ha neked mindened a szemtől-szembe állás, akkor ez a póz csak egy gyors kitérő lehet, mielőtt megfordulnátok, hogy újra szembe nézzetek egymással.

Általában ez a póz inkább a "különleges alkalmakra való szex" vagy a "fűszeres szex" kategóriájába tartozik, de ez teljesen a pártól függ, mondja Kellog. Akár egy egész éjszakán át tartó mozdulatról van szó, akár csak egy gyors megállásról az éjszakára, a fordított cowgirl-póz lehetővé teszi, hogy te vedd át a gyeplőt. És mivel te irányíthatod a behatolás sebességét és mélységét, lehet, hogy ez lesz a kedvenc pózod a hálószobában.

De hogyan működik a fordított cowgirl pozíció?

Ha tudod, hogyan kell csinálni a hagyományos cowgirl-pozíciót (nézz szembe a partnereddel, és ülj rá, egy térddel a csípője mindkét oldalán), akkor tudod, hogyan kell csinálni a fordított cowgirl-pozíciót. Mindössze annyit kell tenned, hogy megfordítod és megfordítod. Hogyan kell csinálni? Ülj a partnered tetejére, a lábával szemben, majd a partnered hajlítsa be a lábát, vagy tartsd egyenesen. Kapaszkodj erősen a térdébe vagy a combjába, és kezdj el fel-le mozogni vagy csikorgatni, hogy megtaláld, mi esik jól.

Mi ebben a nagyszerű?

Először is, ez egy hatalmi pozíció, mondja Nan Wise, PhD, okleveles pszichoterapeuta és minősített szexterapeuta, valamint a hamarosan megjelenő Why Good Sex Matters (Miért fontos a jó szex) című könyv szerzője. "Rengeteg lehetőséged van arra, hogy mozogj és irányítsd a medencéd szögét és mozgását" - mondja. "Ez egy szupererős női póz."

Ami a partnert illeti, ő hátradől és fogad. Vagy ha be akarnak szállni az akcióba, behajlíthatják a térdüket és lökhetnek. Ráadásul mindeközben csodálatos látványban lesz részük a hátsó feledre.

Ha te vagy felül, ez a póz egy olyan pozíció, amely komoly behatolással szolgál.

"Köztudott, hogy fokozza a behatolás mélységét, ami nem mindenkinek való" - mondja Kellogg. "[Az alul lévő partnerek] általában jobban kedvelik ezt a mélység és a partner hátsó felének látványa miatt. [A felül lévő partnerek] nem mindig élvezik, mert a méhnyakba ütközik... de megtanulhatják élvezni, ha beépítenek egy előre dőlést, nem ülnek egyenesen (elkerülik a méhnyak ütközését) és maximalizálják az elülső fornix (G-pont) súrlódását.".

Hogyan tudom a fordított tehenészlányt a kedvemre valóvá tenni?

Azzal, hogy te irányítod a pózt, szerinte lehetővé teszi, hogy felrázd a dolgokat a kapcsolatod hatalmi dinamikájában. A hatalmi játék ezen különböző aspektusaival való játék segíthet abban, hogy kiszakadjunk a megszokott szerepeinkből az ágyban - mondja Wise.

Itt van, hogyan kell ezt megtenni: "Kezdj lassan, könnyű lökésekkel, és használj sok síkosítót, hogy [a felül lévő partner] módosítani tudja [az] ülésszögét" - mondja Kellogg.

Lassan növelje a sebességet, vagy változtassa meg a toló irányát, hogy megállapítsa, mi esik a legjobban, és ne szégyellje a módosításokat:

Módosítás #1: A felül lévő partner "használhat párnát a térdei alatt, vagy akár fel is állhat, hogy kényelmesebbé tegye az élményt" - mondja. Ha állsz, akkor térdben hajolsz be, és a partnered strap-onjára vagy péniszére guggolsz.

Módosítás #2: Hozzon még egy kis síkosítót. "Ez segít enyhíteni a hüvelyszárazságot. Ez különösen fontos a perimenopauzában vagy menopauzában lévő nők számára, akiknél a hormonok ingadozása befolyásolhatja a természetes síkossági szintet" - mondja.

Módosítás #3: Adjon hozzá közvetlen klitorális stimulációt vibrátorral vagy ujjakkal. A hüvelyi behatolás nagyszerű, de sok nő számára nem ez az orgazmus forrása, hanem a klitorisz ingerlés. Tehát még ebben a pózban se felejtsd el megmutatni a csiklónak is egy kis szeretetet.