, 2022/12/13

Hogyan találd meg a G-pontodat, hogy a legerősebb orgazmusod legyen valaha is. Újdonság: nem minden a csiklóról szól. A megfoghatatlan G-pont az egyik legforróbban vitatott terület, amikor a nők szexuális egészségéről van szó. De annak ellenére, amit a (nem túl jó) hetedik osztályos szexuális felvilágosító órán mondtak neked, a G-pont egészen biztosan létezik, és abszolút elérhető.

Hogyan találd meg a G-pontodat

"A G-pont a húgycsőszivacs, amely a hüvelyfalnak ütközik" - magyarázza Carolanne Marcantonio, LMSW, vezető szexuálterapeuta és a Wise Therapy társalapítója. "Az erekciós péniszhez hasonlóan a szivacs nagyobb lesz, amikor felizgul, így jobban megtalálod, amikor be vagy indulva." Ennek ellenére egyesek azt gondolhatják, hogy a G-pont egyszerűen azért nem létezik, mert nem minden nőnek van. Ráadásul a G-pont a húgycső köré tekeredik, amitől úgy érezheted, hogy pisilned kell, és nem mindig kellemes. Tehát ha nem szereted ezt az érzést, nem baj, nem baj - csak hagyd ki a G-pontot, amikor játszol.

Most, hogy tudod, hogy létezik a G-pont, hogyan találod meg?

Először is, tudnod kell, hol keressük. "A G-pont körülbelül két hüvelykkel beljebb és egy hüvelykkel feljebb van a hüvely belsejében" - mondja Taylor Sparks, erotikus oktató és az OrganicLoven.com alapítója. "De minden nő más és más, és lehet, hogy egy hüvelykkel feljebb és jobbra vagy balra kell menned. Ez felfedezést igényel, és a legjobb, ha az ujjaiddal csinálod".

És bár sokáig az emberi szexualitás egyfajta rejtélyének tartották, ha egyszer megtalálod, feloldhatod a mindig is vágyott kettős hüvelyi és klitorális orgazmust (igen!).

De hogyan is találod meg pontosan a G-pontodat? Néhány tipp itt:

Mielőtt az ujjaiddal barlangkutató küldetésre indulnál, kerülj szexi hangulatba. Amikor fel vagy izgatva, több vér áramlik a medencéd régiójába, és a pont megemelkedik, így könnyebb lesz megtalálni. Szóval gyújts gyertyát, fantáziálj, tüzelj be egy kis feminista pornót, vagy csinálj bármi mást, amihez kedved van.

Ha már teljesen felhevültél, Marcantonio azt ajánlja, hogy "dugd be az ujjadat vagy ujjaidat két-három centivel feljebb, görbítsd meg az ujjadat vagy ujjaidat, majd ringasd őket a köldököd felé".

Ha partnerrel vagy játékkal játszol, hátulról is behatolhatsz a hüvelybe, csak tartsd a nyomást a köldököd felé irányítva.

Előfordulhat, hogy a G-pontodat durvábbnak érzed, mint a hüvelyed más részeit, vagy olyan érzésed lehet, mint egy barázdált terület, de ez nem mindig van így. "Nincs olyan különleges textúra, amit keresni kell" - mondja Marcantonio. "A legjobb módja, hogy megtaláld, ha kísérletezel."

Ha megtaláltad a G-pontodat (jó munka!), mit kell most tenned?

Határozott, mély nyomással simogassa a területet. Próbálkozzon ritmikus körkörös mozdulatokkal vagy inkább fel-le technikával, mondja Yvonne K. Fulbright, PhD, szexuálpedagógus és a Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover. szerzője. Egy másik népszerű módszer az ujjak "gyere ide" mozdulattal történő mozgatása (eléggé helyénvaló, nem?).

Ne feledje, hogy a G-pont valójában nem a hüvely elülső falán van. Ehelyett ez valami olyasmi, amit az elülső fal közepén keresztül, vagy a középponttól kicsit balra vagy jobbra érezhetsz. Mivel nem pont ott van, lehet, hogy több nyomásra lesz szükséged, mint gondolnád, hogy elérd a főnyereményt.

Ha nehezen találja meg a G-pontot az ujjaival, vagy csak nagyobb nyomást szeretne, mint amit az ujjai képesek produkálni, Marcantonio azt javasolja, hogy próbáljon ki egy ívelt, nem rezgő szexuális játékot, például a rozsdamentes acél Njoy Pure Wand dildót. Profi tipp: kenje be a játékot, mielőtt lassan és ringatózó mozdulatokkal a köldöke felé helyezi. Szintén kuplung: A 10 legjobb vibrátor, hogy minden alkalommal eltalálja az édes G-pontot.

Ha eddig jól érzed, növeld a ritmust, és a folytatásban teremts nagy súrlódást, hogy növeld az orgazmus esélyét. "A terület ingerlése érzéseket fog kelteni, ha ez egy forró pont számodra. Néhányan meleg, kipirult érzést írnak le az egész nemi szervükön és testükön" - mondja Fulbright.

Mások szerint sokkal nedvesebbek lesznek." Még jobb, azt mondja, hogy a nők arról számoltak be, hogy a G-pontos orgazmusokat teljesebbnek, intenzívebbnek, érzelmesebbnek és testesebbnek érzik, mint a klitorális fajtát. Persze, ha nem éred el a Big O-t, de így is őrülten jó érzés, az is fantasztikus. A tested jobb megismerése mindig jó dolog.

"A G-pont érzése is változik a menstruációs ciklus alapján" - mondja Marcantonio. Valójában "minden örömpont változhat, ahogy a test előrehalad a cikluson keresztül". Szóval ne akadj ki, ha az érzés változik a hónap folyamán - ez csak a tested teszi a dolgát.

A G-pont stimulálása segíthet a spriccelésben?

Ha érdekel a squirting, azaz a női magömlés, akkor a G-pontod megtapintása lehet a megoldás. Bár nem mindenki tud spriccelni, és az ejakuláció nem egyenlő az orgazmussal, "a G-pont stimulációját gyakran bátorítják a spriccelési potenciál felfedezésében, mivel az ejakuláció gyakran akkor következik be, amikor a nő a G-pontos játék során tetőzik - nem feltétlenül a csúcsponton -" - magyarázza Fulbright.

női ejakuláció "a húgycső szivacsában felgyülemlett folyadékból ered" - teszi hozzá Marcantonio. Ha elegendő folyadék gyűlik fel, és ezt intenzív nyomás követi (mind a G-pontra, mind a csiklóra), akkor bekövetkezhet az ejakuláció. Nem mindig fog megtörténni - és tbh, ez attól függ, mennyire vagy hidratált -, de ha a spriccelés izgat, mindenképpen érdemes kipróbálni. Csak ne felejts el letenni egy törölközőt, mielőtt játszol.

Vannak olyan szexpózok, amelyek stimulálják a G-pontot?

Glaaaad, hogy megkérdezted. Általánosságban elmondható, hogy azok a pozíciók, amelyek (a) nagyobb kontrollt adnak a mozdulatok felett (te vagy felül), vagy (b) mélyebb behatolást tesznek lehetővé (mint például a kutyapóz), növelik a G-pontos orgazmus esélyét. Bővebben itt: 10 szexpozíció, amely minden alkalommal eltalálja a G-pontodat. Single. Time. Igen, szívesen.

A legfontosabb, hogy ne feledd, minden test más és más. Ha tehát az első próbálkozásod a G-pont stimulációjával nem jár teljes sikerrel, csak kísérletezz tovább. Végül is a gyakorlat teszi a mestert, nem igaz?