, 2022/12/14

Jennifer Lopez számos kapcsolatban élt az évek során. Az 53 éves énekesnő és színésznő négyszer volt házas, és korábbi eljegyzéseit is felbontotta. J.Lo korábban Marc Anthonyhoz ment feleségül, aki az ikrei, Max és Emme apja. Emellett Chris Judddal és Ojani Noával is oltár elé állt már. Jen a nyár elején egy kisebb ceremónia keretében ment hozzá Ben Affleckhez Las Vegasban, a pár pedig a hétvégén egy nagyobb ceremóniát tervez Georgia államban.

Itt van Jennifer Lopez férjeinek vőlegényeinek és pasijainak listája

Mióta betört a szakmába, Jennifer Lopezt több nagy horderejű románchoz is kapcsolták már. Négyszer kötötte már össze az életét, és kétszer volt eljegyezve is, mielőtt lefújta volna ezeket a kapcsolatokat. A Harper's Bazaarnak adott 2019-es interjújában J. Lo őszintén beszélt a randizási múltjáról. "Számomra a párkapcsolati utazás nagyon felfelé és lefelé tartott. De ennek nem volt köze senki máshoz, csak hozzám - arról szólt, hogy rájöttem, ki vagyok én" - mondta Jennifer. "Amíg nem tanulod meg szeretni önmagad, addig nem tudsz teljesen tisztán és igazul szeretni [valaki mást]."

Azóta a beszélgetés óta sok minden megváltozott, többek között a mostani férjével, Ben Affleckkel való kapcsolata is újraéledt. Íme egy visszatekintés J.Lo kapcsolataira - amelyek többsége egyébként barátságosan végződött - és arra, hogy mit tanult belőlük.

Ben Affleck

J.Lo és Ben Affleck színész a Gigli forgatásán jöttek össze 2002-ben, és a pár kevesebb mint egy évvel később eljegyezte egymást. A "Bennifer"-nek becézett pár 2004-ben lefújta az esküvőt. Ennek ellenére Ben 2012-ben a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy még mindig tartják a kapcsolatot. "Nincs olyan kapcsolatunk, hogy ő rám támaszkodik, ha tanácsot kér tőlem" - mondta. "De van egy olyan kapcsolatunk, amikor kapunk egy e-mailt, hogy 'Ó, a filmed nagyszerűen néz ki. Emlékszem, amikor megkapta az American Idolt. Azt mondtam: 'Ez nagyon okos volt. Sok szerencsét.'"

Gyorsan előre 2021 májusában, és a pletykák elkezdtek repülni, hogy újraélesztették a románcukat. És alig egy évnyi randizás után (újra), Jennifer hivatalosan is bejelentette az eljegyzésüket a hírlevelében, az On The J.Lo. "Most már idősebbek vagyunk, okosabbak vagyunk, több tapasztalatunk van, máshol tartunk az életünkben, most már gyerekeink vannak, és ezeknek a dolgoknak nagyon tudatában kell lennünk" - mondta Jennifer a People-nek. "Gyönyörű eredmény, hogy ez így alakult az életünknek ebben az időszakában, amikor igazán értékelhetjük és ünnepelhetjük egymást, és tisztelhetjük egymást."

2022. július 17-én pedig Jennifer az On The J. Lo hírlevelén keresztül megerősítette, hogy egy privát ceremónia keretében feleségül ment Benhez Las Vegasban. "Pontosan olyan volt, amilyet akartunk" - írta. Bennifer négy másik párral együtt állt sorba a házassági engedélyért. Nem sokkal éjfél után kötöttek házasságot. A nő egy régi filmből vett ruhát viselt, és a dolgokat egyszerűen tartották.

"Felolvastuk a saját fogadalmainkat a kis kápolnában, és átadtuk egymásnak a gyűrűket, amelyeket életünk végéig viselni fogunk" - írta hírlevelében, hozzátéve: "végül is ez volt a lehető legjobb esküvő, amit csak el tudtunk képzelni... nagyon-nagyon végre". De az ő esetükben ami Vegasban történt, az nem maradt Vegasban. Az ifjú pár egy romantikus párizsi kiruccanással folytatta az ünneplést, most pedig egy nagy bulival Ben nagy birtokán, Georgiában.

A háromnapos "bensőséges ünnepség a család és a barátok számára", Jen és Ben azt tervezi, hogy összehozza a barátait és a családot egy péntek esti próbavacsorára, egy szombati ünnepségre, és egy barbecue és piknik vasárnap, a Page Six szerint. És bár az esemény pontos költségei nem ismertek, a pár rendezvényszervezője arról ismert, hogy olyan ügyeket rendez, amelyek akár 25 millió dollárt is elérhetnek.

Alex Rodriguez

J-Rod nem csak a végső hatalmi párosnak tűnt - de egymás legnagyobb szurkolói is. 2019. március 10-én a pár az Instagramon jelentette be eljegyzésük hírét. A pár úgy tervezte, hogy 2020 nyarán házasodnak össze - de a COVID-19 miatt kétszer is eltolták az esküvő időpontját, mielőtt lefújták volna az egészet. Olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Alex megcsalta Jennifert a Southern Charm sztárjával, Madison LeCroy-jal, de nem tudni, hogy ennek volt-e köze a szakításhoz.

J-Lo és A-Rod közös nyilatkozatot adott ki a TODAY-nek, hogy felbontották eljegyzésüket. "Rájöttünk, hogy jobbak vagyunk barátokként, és reméljük, hogy azok is maradunk" - áll a közleményben. "Továbbra is együtt fogunk dolgozni és támogatni egymást a közös vállalkozásainkban és projektjeinkben". És hogy "a legjobbakat kívánják egymásnak és egymás gyermekeinek".

Drake

2016 végén azt pletykálták, hogy J.Lo az "In My Feelings" slágergyárosával randizik. A színésznő 2017 februárjában Ellenben cáfolta a pletykákat, mondván, hogy a duó csak egy közös dalon dolgozott, és az Instagramon közzétett fotókon csak "együtt lógnak". (Bármit is mondasz, J.)

Casper Smart

Jennifer két és fél évig járt a nála 17 évvel fiatalabb Casper Smarttal. "Tényleg nagyon sokáig szakmai volt, mielőtt bármi is történt volna" - mondta Smart 2012-ben a Page Six szerint. "Tényleg csak úgy spontán történt, azt hiszem. A kémia megvolt. Nem lehet ellene küzdeni." 2014-ben szakítottak a Page Six értesülései szerint, melyek szerint Smart állítólag két modellel is szextingelt. Rövid ideig újraélesztették románcukat 2015-ben, mielőtt 2016-ban végleg szakítottak.

Marc Anthony

J.Lo hét évig volt Marc Anthony felesége, amíg a pár 2011-ben szét nem vált. Két közös gyermekük van, Maximilian és Emme. Nyilvánvaló, hogy végül nem működött a dolog, de a lány a Sunday TODAY-nek elmondta, hogy a férfi mindig támogatta a karrierjét. "Amíg Marc felesége voltam, nagyon sokat segített az önbizalmamban, és látta, hogy hol szenvedek" - mondta, hozzátéve, hogy Marc gyakran mondta neki, hogy "nagyszerű énekesnő", és arra biztatta, hogy ne hagyja, hogy bárki másképp gondolja.

Cris Judd

J.Lo második férje a táncos és koreográfus Cris Judd volt, akivel 2001 és 2002 között mindössze kilenc hónapig voltak házasok. A "Love Don't Cost a Thing" című klipjének forgatásán ismerkedtek meg, amelyet Judd rendezett. Szerelem volt első látásra... legalábbis a férfi számára. "Szóval, amikor Jennifer belépett, kezet fogtam vele, és úgy néztünk egymásra, és a fejemben azt gondoltam: 'Ó, Istenem, feleségül fogom venni ezt a nőt'" - mondta Judd Oprah-nak a "Where Are They Now?" egyik epizódjában. Végül a paparazzók okozta stressz megterhelte a kapcsolatukat.

Puff Daddy

Jenny from the Block 1999 és 2001 között járt a zenész kollégájával, Puffy Daddy/Sean John Combs-szal (ma Diddy néven ismert). J.Lo On The 6 című debütáló albumának megjelenése körül kezdtek randizni, és - ezt kapd ki - egyszer le is tartóztatták őket együtt. Kapcsolatuk állítólag viharos volt és tele volt hűtlenséggel, ami végül a szakításukhoz vezetett. "Egy olyan kapcsolatban voltam Puffal, ahol teljesen sírtam, őrült voltam és megőrültem, ez tényleg az egész életemet felborította" - mondta J.Lo a Vibe-nak 2003-ban. "Soha nem kaptam rajta [a megcsaláson], de egyszerűen tudtam. Azt mondta, hogy elmegy egy klubba pár órára, aztán aznap este már nem jött vissza"." Jajj.

Ojani Noa

J.Lo akkor került kapcsolatba első férjével, Ojani Noával, egy feltörekvő előadóművésszel, amikor a férfi pincér volt egy miami étteremben a 90-es évek végén.

STEVE GRANITZ//GETTY IMAGES Kapcsolatukról nem sokat tudni, mivel 1998 januárjában, 11 hónapnyi házasság után elváltak.