, 2022/12/7

Legyen szó születésnapról vagy ünnepekről, az újdonsült anyukának ajándékot választani életedben egyedülálló élmény, mert lehetőséged van arra, hogy olyasmit vegyél neki, amire valóban szüksége van. Ideális esetben nem feltétlenül olyasmit, ami csak a babának szól, hanem az ő öngondoskodását is szolgálja.

Legjobb egyedi ajándékok új anyukáknak  szülés után

Még ha nem is ez az első rodeója, az újdonsült anyuka az életedben értékelni fog egy olyan ajándékot, amely tiszteleg az ő újra anyai státusza előtt. Az alábbi ajándékok egy része a szülés utáni igényeket szolgálja ki, míg mások divatos, luxus ajándékok, amelyek pusztán azért vannak, hogy élvezze őket. Ha még nem tett néhány célzást - például nem említette, hogy mennyire szeretne egy új anyukatáskát, amibe pelenkákat dobálhat -, akkor tudd, hogy mi den anyukának jól jönne valami ezen a listán szereplő ajándék.

Szoptatós kapucnis pulóver

Könnyű és légáteresztő ahhoz, hogy aludjon benne, de elég stílusos ahhoz is, hogy villásreggelizni menjen benne, ez a szoptatós kapucnis pulóver teljesen az egyik kedvenc ruhadarabja lesz. Emellett 28 különböző színben és mintában kapható.

Instant fotónyomtató

Ha van valami, amit minden újdonsült anyuka szeret csinálni, akkor az az, hogy képeket készít az újszülött örömcsomagjáról. Ezzel az ajándékkal pillanatok alatt a hűtőre teheti az imádnivaló képeket - a fényképeket azonnal kinyomtatja, egyenesen a telefonjáról.

Glacelis

Személyre szabott családi falikép

A dekorálás most biztosan nem szerepel a teendői között, ezért segítsd ki az új anyukát ezzel a személyre szabott családi portréval. Biztos, hogy ez lesz a legjobb kiegészítője a gyerekszobának.

Aromaterápiás zuhanygőzölők

Ha annyira elfoglalt, hogy nincs ideje egy teljes fürdőre (valószínűleg nincs is), szerezd meg neki ezeket az aromaterápiás zuhanygőzölőket, amelyekkel a gyors zuhanyzást wellness-üdüléssé varázsolhatja.

Negyedik trimeszterben lévő mama

Új mama megerősítések

Ideális esetben a nap minden másodpercében ott lennél, hogy támogasd őt, ha küszködik. De ezek a megerősítések a következő legjobb dolog. Szeretni fogja, hogy az ágya mellett tartsa őket, hogy egy gyors bátorító pillanatot töltsön el velük.

Tstars

Taco & Taquito összeillő öltözék

Még ha nem is iszik még margaritát, ez a taco-riffic összeillő ruhakészlet a következő legjobb dolog. (Nos, amíg egy tényleges taco estével is párosítod.)

Chronicle könyvek

Anya napi egy sora: A Five-Year Book

Ha szeretett naplót vezetni a terhesség alatt, nem fog tudni ellenállni annak, hogy ebben az emlékkönyvben megörökítse a baba életének első öt évét. A legjobb rész? Csak egy sort kell írnia naponta - tökéletes az időhiányos anyukáknak (vagyis minden anyukának).

Mama nyaklánc

Ez a kecses nyaklánc minden újdonsült anyukát büszkévé és különlegessé tesz viselése közben. 14k aranyból készült, így ez lesz az egyik olyan sokoldalú darab, amelyet szinte naponta visel.

BloomsyBox

Havi virágcsokor előfizetés

Persze, vehetsz neki virágot, de menj egy lépéssel tovább ezzel a havi virágos előfizetéses dobozzal. Csodálatos meglepetés lesz minden egyes alkalommal, amikor megérkezik.

Snook-Ease

Fűtött papucs

Adjon a lábának egy kis szükséges megkönnyebbülést ezekkel a meleg, puha papucsokkal. Szuper plüssből készültek, és azonnal enyhítik a fájdalmat, a legjobb fűtött kényelmet nyújtva neki a fáradt lábak számára.

MoCuishle

Hát-, váll- és nyakmasszírozó melegítéssel

Alig várja majd, hogy minden este ezzel a masszírozóval bújjon ágyba. Hé, még akkor is viselheti, amikor álomba ringatja az új babáját.

Mudpuppy Press

Kis feminista társaskönyv készlet

Ez egy győzelem az anyának, a babának és az emberiségnek. Annyira jól fogja érezni magát, ha lefekvéskor ezt olvassa majd a kicsinek. Ezt az unokaöcsémnek kaptam néhány évvel ezelőtt, és tudom, hogy ez nem éppen egy ajándék az újdonsült anyukának, de annyira átkozottul aranyos, hogy muszáj volt bemutatnom.

MILF Tumbler

Párosítsd ezt a kedvenc borával, és máris megvan a szolid ajándék. Vegyél magadnak is egy hozzá illőt, ha te is anyuka vagy.

Kereszttartó mobiltelefon-tárca táska

Egyetlen új anyukának sem kell rengeteg időt töltenie a pelenkázótáskája átvizsgálásával, hogy megtalálja a pénztárcáját vagy a mobiltelefonját. Nem kell egy teljes második táskát cipelnie ezzel a kéz nélküli crossbody táskával, amelyben elférnek a fontos kártyái és a telefonja.

Lassú gyümölcscentrifuga

Miután a baba megkapta a tejet, az anyuka megérdemel egy saját, frissítő és ízletes italt. Ezzel a lassú gyümölcscentrifugával a narancslétől a mandulatejig bármit elkészíthet egy gombnyomással.

Teacseppek

Citrusos-gyömbéres tea

Azokra a (valószínűleg álmatlan) éjszakákra és fárasztó napokra, amikor szükségük van egy kis feltöltődésre, ezek a teák - és ezáltal te is - igazi életmentők lesznek. (Chrissy Teigen rajongó!) A zacskó nélküli "teacseppek" szuper egyszerűek - egyszerűen öntsön forró vizet a csomagolt laza teára, és voilá.

Kompakt légfritőz

Nézzünk szembe a tényekkel: Az első néhány hónapban az új anyukák nem a bonyolult ételeket helyezik előtérbe. Ezért értékelni fogja ezt a szuperhatékony légsütőt - dobjon bele néhány zöldséget vagy fehérjét, és egy gombnyomással egy teljes, nem túl bonyolult ételt kap.

Quarter-Caf kávé

Ismer egy újdonsült anyukát, aki régebben Lorelai Gilmore-ral vetekedett kávéfogyasztásban, de a terhessége óta vissza kellett fognia? Segítsen kielégíteni a sóvárgását ezzel a negyed kávés, alacsony savtartalmú kávéval. Emellett bio és fair trade minősítéssel rendelkezik.

SlumberPod

SlumberPod és ventilátor kombó 2.0

Ha tudod, hogy gyakran fog elutazni a városon kívülre, hogy meglátogassa a családját, ajándékozd meg őt a jó alvással, amíg távol van otthonról a SlumberPoddal. Ez lényegében egy sötétítő sátor, amelyet a baba kiságya fölé helyezhet, hogy a kicsinek sötét alvási környezetet biztosítson.

Bambüsi

Bambusz fürdőkádas tálca

Egy kirándulás a gyógyfürdőbe egyszerűen lehet, hogy nem fér bele a kártyákba, de egy luxusfürdő (miközben önkéntes bébiszitterkedik!) a következő legjobb dolog. Egy tálcás tálca a legfontosabb dolgok tárolására - egy pohár bor, tabletta/könyv, illóolajok - lehetővé teszi bármely újdonsült anyuka számára, hogy egy nehéz nap után ellazuljon.

Beats

Vezeték nélküli zajszűrő fülhallgató

Amikor a párja vagy a szülei éjszakai szolgálatban vannak, ezek a Beats zajszűrő fejhallgatók segítenek az újdonsült anyukának az életében, hogy bepótolja az alvást. Ráadásul szuper kényelmes viseletük van - a visszajelzések szerint el is felejtik, hogy viselik őket.

eufy

RoboVac 11S

Megszállottja vagyok annak, hogy a robotporszívóm mennyi időt takarít meg nekem. Gondolj csak bele, hogy az elfoglalt új anyuka az életedben is mennyire értékelné.