, 2022/12/5

A Pilates elkötelezett hívei tudják, hogy ez a mozgásforma mindenféle előnnyel jár. Segít növelni a mobilitást, az általános erőt, a törzset és az egyensúlyt. "A pilates mind a négy mozgássíkban megmozgatja a gerincet, és az elkerülhetetlen egyensúlyhiányok helyreállítására összpontosít, amelyek mindannyiunkban megvannak a mindennapi tevékenységeink és testtartásunk miatt".

Legjobb professzionális otthoni Pilates gépek

Ezek után kipróbáltad már a Pilates reformer-t? Persze, a pilates összes jótékony hatását - a törzs erősségének és rugalmasságának javulása, a hátfájás csökkenése, a testtartás javulása és hasonlók - elérheti felszerelés vagy akár személyes órák nélkül is. A reformer alapú edzéseknek azonban határozottan vannak előnyei.

Milyen előnyei vannak a reformerrel végzett pilates edzésnek?

Melissa Bentivoglio klasszikusan képzett balett-táncos és Pilates-oktató szerint, míg a szőnyegpilatest alacsony és magas intenzitással is lehet gyakorolni, az agyad és a tested teljesen más izmokat (úgynevezett stabilizátorokat) aktivál, amikor a reformeren vagy, ami egy nagyobb kihívást jelentő teljes test edzést tesz lehetővé. "Az egyensúlyod és a fókuszod kihívást jelent a reformerre emelve" - mondja. "A kis ellenőrzött mozgások és a testre szabható súlyellenállások révén erősítheted, tónusosíthatod és állóképességet építhetsz egyetlen edzésen, miközben biztonságos, progresszív túlterhelést hajtasz végre a fitneszigényednek megfelelően."

És Carrie Minter, képzett pilates oktató és a Los Angeles-i Carrie's Pilates Plus alapítója egyetért. "A reformer gép az egész testedet megdolgoztatja" - mondja. "A rugók és a kábelek változtatják a feszültséget, így sokkal több edzést kapunk, mint amennyit a testmozgás során kapnánk.

"A reformer pilates otthoni végzése azt is lehetővé teszi, hogy a saját tempódban, intuitív, személyre szabott módon haladj, a legjobb technológiával a kezedben, ha minőségi gépet veszel" - mondja Bentivoglio. "Ráadásul a személyes órák nagyok vagy túl gyors tempójúak lehetnek ahhoz, hogy az oktató ellenőrizni vagy irányítani tudja az összes résztvevő formáját." Ezért mondja, hogy fontos, hogy ha kezdő vagy, akkor maradj a kezdő óráknál, amíg teljesen meg nem ismered a gépet.

A LEGJOBB ÖSSZECSUKHATÓ PILATES REFORMER

AeroPilates

Reformer Plus 379

Könnyen összeszerelhető

Tartalmaz egy pattogógépet

Nem ideális a kihívást kereső szakértők számára

Bár rugó nélküli, ez a könnyen összeszerelhető gép négy zsinór ellenállást kínál többféle intenzitással. Az összecsukható reformerhez egy erős rebounder is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy kardió edzést végezzen, ha szeretné.

Rave Review: "Az árához képest ez a dolog mesés. Képes vagyok minden gyakorlatot elvégezni, ami a Pilates reformer repertoárjából eszembe jut. Az, hogy van egy reformer a saját otthonomban (ami összecsukható és el lehet mozgatni az útból), felbecsülhetetlen."

Pro XP 557 otthoni Pilates reformer

Könnyen beállítható szakember nélkül

Gyorsan szállítható az Amazon Prime-on keresztül

Több száz értékelő által magasra értékelt

Jó ár az értékhez képest

Ez a reformer több száz ötcsillagos értékeléssel rendelkezik tapasztalt profiktól és kezdőktől egyaránt. Különösen nagyszerű az újoncoknak, mert ez egy erős gép, amely a haladó területre is elviheti Önt, de árban nem a felső kategóriában van. Az emberek azt mondják, hogy elég könnyű összeszerelni profi nélkül, amíg van segítő kezed is.

Rave Review: "Ez a termék egy kiváló edzőállomás, amelyet önállóan vagy a meglévő eszközökkel kiegészítve használhat bárki, legyen az fiatal, idős, kezdő vagy haladó. Könnyű felállítani, és két embernek jó egy órát vesz igénybe. Nagyon jól megmunkált, és kevés helyet igényel a használata. Használata közben a magja folyamatosan igénybe van véve, és a beállítások könnyen elvégezhetők. Az edzések intenzitása a könnyűtől az intenzívig változik, de a gyakorlatok megtanulása könnyű."

A LEGJOBB PILATES GÉP TARTOZÉKOKKAL

Merrithew

Home SPX Reformer csomag

Egyszerű használat

Öt feszítőrugót tartalmaz

Drága

A Merrithew legjobbnak ítélt pilates gépcsomagja a stúdiógépek összes előnyét kínálja. Ebben kap egy reformer dobozt, egy fém guruló rudat, egy párnázott platformhosszabbítót és egyebeket. A suttogóan csendes és sima csúszás technológiával készült, és az öt feszítőrugó segítségével imádni fogod a kihívásokat. Bár drága, nem olyan költséges, mint más gépek, figyelembe véve mindazt, amit ez a csomag tartalmaz.

Az értékelő dicsérete: "Ezt a reformert rendkívül könnyű volt összerakni. Magasabb nőként a megfelelő reformer megtalálása problémás volt, és imádom a Merrithew-t. Több mint elégedett voltam ezzel a vásárlással, és bátran ajánlom ezt a reformert mindenkinek, aki egy középkategóriás gépet keres."

LEGJOBBRA ÉRTÉKELT PILATES REFORMER AZ AMAZONON

Kiegyensúlyozott test

Nagyszerű a magasabb emberek számára

Csendesebb, mint más reformerek

Sok butik stúdióban használják

Drága

Ez a karcsú, fakeretes gép talán jobban beleolvad a század közepi modern esztétikába, mint más gépek. Magasabb emberek számára is kiváló választás, tekintettel a kocsi hosszára. Ha ismerősnek tűnik, az azért van, mert sok butikstúdió pontosan ezt a gépet használja.

Rave Review: "Ez a legjobb befektetés, amit egy ideje csináltam! Határozottan sokkolóan hat, amikor megnyomja a vásárlás gombot...., de ha kiszámolja, van értelme! Ez pontosan ugyanaz a reformer, mint a helyi Pilates stúdiómban, így könnyű továbblépni a gyakorlatommal."

LEGJOBB CADILLAC PILATES GÉP

Elina Pilates

Cadillac Reformer átalakítható

Convertible

Műbőr kárpitozással készült

Nem ideális kezdőknek

Drága

Ha a teljes felszereltséget szeretnéd, ezt a szépséget nem tudod legyőzni, így otthon is úgy gyakorolhatod a pilatest, ahogyan azt olyan hírességek teszik, mint Kate Hudson és Lady Gaga. Átalakítható, így könnyedén válthat a teljes torony és a reformer kialakítás között attól függően, hogy milyen típusú edzésre vágyik. Mivel rengeteg funkcióval rendelkezik, ezért leginkább azoknak ajánlott, akik személyi edzővel dolgoznak, vagy akiknek már sok haladó tapasztalata van.

Rave Review: "Ez a gép nagyszerűen működik. Előtte már több mint egy éve csináltam Pilatest. Ez a gép jól csúszik, és mindent tud, amit a drágább stúdiógépek, és én szuper boldog vagyok. Könnyű volt összeszerelni. Felhívtam a céget, hogy megkapjam a telepítési kézikönyvet, mielőtt beszereltem, és nagyszerűen bevált."

A LEGJOBB PILATES REFORMER AZ ÉRTÉKÉÉRT

AeroPilates

Premier Studio 700 reformer

Edzésvideókkal együtt

A keret összecsukható

Jó ár az értékéhez képest

Nem a legesztétikusabb

Ez egy szuper szilárd Pilates gép 700 dollár alatt, ami töredéke annak, amit a legtöbb reformerért játszol. Még mindig minden Pilates-gyakorlatot profiként bír ki, és DVD-t is tartalmaz, így nem kell külön tagságot vásárolnod. De ne aggódj, hogy leporolod a régi DVD-lejátszódat - hozzáférést kapsz néhány ingyenes online videó streameléséhez is.

A kritikusok dicshimnuszai: "Nem is lehetnék boldogabb ezzel a vásárlással! Remek minőségű, és egy jó oktató DVD-vel érkezik. Még a lányomra is, aki képzett Pilates oktató, nagy hatással van a reformerem, pedig hozzászokott, hogy több ezer dollárba kerülő reformerén edzeni!!!!."

PILATES REFORMER A LEGEGYSZERŰBB BEÁLLÍTÁSSAL

Allegro Reformer

Tartalmazza a biztonságos rögzítésű lábtartót

Könnyen beállítható

A szállítás akár öt hétig is eltarthat

Ez a reformer már több mint 20 éve van a piacon, ami bizonyítja, hogy valóban a reformer játék egyik főszereplője. Az Allegro egy biztonságosan rögzíthető lábtartóval rendelkezik a stabil használat érdekében, valamint négy vízszintes és négy függőleges pozícióval a testreszabhatóság érdekében, így kiválóan alkalmas kezdőknek is. Bónusz: A kritikusok arról áradoznak, hogy mennyire egyszerű a beállítása.

A véleményező áradozik: "Miután beszéltem a Pilates oktatómmal, aki tájékoztatott, hogy az Allegro volt az első reformer, úgy döntöttem, hogy megveszem, és nem is lehetnék elégedettebb! Nem tudom, miért nem kap több figyelmet ez a gép! A minősége pontosan olyan, mint amit bármelyik Balanced Body reformertől elvárnék - a legjobb az osztályban. Ez egy lépcsőfok az otthoni reformerükhöz, az IQ-hoz képest, de nem olyan drága, mint az Allegro2 vagy a Studio reformerek (de félreértés ne essék, ez határozottan egy professzionális berendezés). Pontosan ezt kerestem, és bár hiányolom, hogy a lábtartót a kocsi mentén mozgathatom, mint az Allegro2-nél, de legalább nem akad el, amikor megpróbálom mozgatni a pozíciók között. Annyira örülök, hogy megvettem ezt a reformert, és nem bántam meg semmit!"

LEGJOBB PILATES GÉP HALADÓ GYAKORLÓKNAK

Merrithew

SPX Max Plus Reformer

Függőleges keret azt jelenti, hogy összecsukható

Nem ideális kezdőknek

Drága

Készen állsz arra, hogy a Pilates gyakorlatodat magasabb szintre emeld? Tekintse ezt a következő szintű Pilates a végső választás a haladó gyakorlók számára. Öt erőrugót tartalmaz, mindegyikhez három ellenállási szint tartozik. Ráadásul függőleges kerete könnyen összecsukható, hogy helyet csináljon, amikor éppen nem használja. A kényelmi lábtartó, a habszivacs párnázás és a platformhosszabbítók csak a hab a tortán.

A kritikusok dicsérete: "Félelmetes reformer. Olyan közel van a stúdióhoz, amennyire csak lehet. Imádom használni, és rengeteget segít a reumás ízületi gyulladásomon."

A LEGJOBB PILATES GÉP KIS HELYISÉGEKBE

Maximum Fitness

Microformer

Könnyen becsúszik az ágy vagy a kanapé alá

Jó ár a minőséghez képest

Rengeteg kiegészítővel testre szabható

Minden kiegészítésnek további költsége van, ami összeadódhat

Ez a csúcsminőségű, népszerű reformer szuperül hordozható, és könnyen becsúsztatható az ágyak alá vagy a szekrényekbe. Bármilyen kicsinek is tűnik, mégis négy feszítőrugóval rendelkezik, és még tovább testre szabható elülső fogantyúk, bungee rögzítések, súlyozott rudak, csigakábelek és egyebek hozzáadásával.