, 2022/12/1

Nem titok, hogy a párok manapság sok időt töltenek együtt. Sokak számára még mindig az otthonról történő munkavégzés a jellemző, ami azt jelenti, hogy a nap 24 órájában a partnerével lehet. Vagy, ha visszamegy az irodába, és kevesebb időt tölt a párjával, akkor lehet, hogy keresi a módját annak, hogyan kapcsolódhat újra, amikor hazaér. Tipp: ebben segíthetnek a legjobb páros játékok.

Páros játék egy szórakoztató  romantikus randevú estére

Míg egyesek élvezik az extra minőségi időt, addig másoknál az intimitásban tapasztalható egy kis lanyhulás - mondja Kate Balestrieri, Psy.D., szex- és párterapeuta, a Modern Intimacy alapítója. "Ha nincs lehetőségük rendszeresen elválni és újra összejönni, ami újra fellobbanthatja a szikrát, a párok a rutinba eshetnek".

Lehet, hogy kreatív módokat keresel a partnereddel való kötődésre. Javasolhatjuk, hogy próbálj ki egy szórakoztató páros játékot?

"A párkapcsolati játékok fokozhatják az aktív elköteleződést, az intimitást és a spontaneitást". A páros játékok ápolják a közelség és a kapcsolat érzését, és "növelhetik a problémamegoldó készségeket, a kommunikációt és a kognitív elkötelezettséget is". "Ez lehetővé teszi a párok számára, hogy új és más módon vegyenek részt, ami elősegíti az összetartozást, és szilárd alapot teremt a barátságban".

Hozz létre egy kincsvadászatot.

Paul Hokemeyer, Ph.D., pszichoterapeuta és a Törékeny hatalom című könyv szerzője azt javasolja, hogy készítsünk egy tematikus kincsvadászatot, amelyet akár bent, akár a szabadban játszhatunk. A lehetőségek tárháza végtelen a megálmodható témákkal, beleértve a rejtvényeket, szerelmes üzeneteket, kedvenc emlékeket és még sok mást. Ha nem tudsz választani témát, vedd fel ezt a készletet az Etsy-ről, amely 30 különböző kincsvadászatot tartalmaz, amelyek közül választhatsz. Öröm lesz nézni, ahogy a párod végigjárja a kincskeresést - és ő is értékelni fogja az erőfeszítést, amit az elkészítésébe fektettél.

ARTAGIA

Játssz Beszélgess, flörtölj, merj!

Ez a játék a klasszikus igazat vagy mersz játékra épül, és a flörtölés olyan elemét adja hozzá, amely miatt a párok újra és újra visszatérnek a játékhoz. A Beszélgetés kártyák szórakoztató beszélgetésindítókat tartalmaznak, míg a Flört és a Mersz kártyák romantikát szikráznak. A kritikusok azt javasolják, hogy a Beszélgetés kártyákat használd a partikon, a másik két kategóriát pedig tartogasd a hálószobába.

OpenMity

Játsszon szerelmi csatahajót.

Ez a játék olyan, mint a klasszikus Battleship játék - de a hálószobában. A klasszikus Battleship szabályai szerint játszható, a Love változat azonban komoly, az előjátékkal és az intimitással kapcsolatos cselekvésre felhívó felhívásokat tartalmaz. Garantáltan fellobbantja a romantikát!

Kísérletezz jégkockákkal!

"Ez a játék a szexuálisan érzékenyebbek és érzékibbek számára készült" - mondja Hokemeyer. A játékhoz fogj egy tál jégkockát, és mérd le, hogy a partnered mennyi ideig bírja elviselni a jeget a teste különböző részein.

LOOPY

Használd ezt a randiéjszakai dobozt.

Fűszerezd meg a dolgokat ezzel a Loopy által készített randi esti dobozzal. Négy szint közül választhatsz (Beszélgetések, Csókok, Simogatás és Szórakoztató tevékenységek), a játék tele van szexi ötletekkel. Csak forgasd meg a nyilat, válassz egy kártyát, és kezdődhet a játék.

Shots No Chaser

Ez a játék 125 beszélgetőkártyát használ, amelyek célja, hogy segítsen neked és partnerednek mélyebb szinten kapcsolódni. A kategóriák közé tartozik a "jó", a "rossz", az "elmélkedés", a "nehéz kérdések" és a "joker", ez utóbbi szórakoztató tevékenységekkel és minijátékokkal segít feldobni a dolgokat. Belül olyan kérdéseket találsz, amelyek újfajta gondolkodásra késztetnek, mint például "a hét melyik napja jellemez engem a legjobban és miért", vagy "mit tanulsz még az életben?".

Pillanatok

Kerülj közelebb 100 beszélgetésindítóval.

Ha már néhány évtizede együtt vagytok, lehet, hogy keresitek a módját, hogy új beszélgetéseket kezdeményezzetek. Több mint 100 beszélgetésindítóval ez a páros pakli gondoskodik rólatok. Különböző romantikával, múltbeli randevúkkal, szórakoztató emlékekkel és még sok mással kapcsolatos beszélgetés-felkérésekkel büszkélkedhet.

Hush Hush projektek

Próbáld ki a Fog of Love társasjátékot.

"A Fog of Love életre kelti a szerepjátékot" - mondja Balestrieri. A társasjáték különböző történetszálakat tartalmaz, és a párok kiválasztják a szerepeket, hogy együtt játsszák el. "A játékon keresztül a partnerek végigjátszhatják az élet néhány legnagyobb párkapcsolati kihívását, és az út tele van sok nevetéssel és néhány nagy érzelemmel" - teszi hozzá.

Játsszon meghitt 20 kérdést.

Lehet, hogy azt hiszed, mindent tudsz a párodról, de jó eséllyel van még, amit megtudhatnál. Balestrieri azt javasolja, hogy írjatok fel 20 kérdést, amit szeretnétek, ha a partneretek feltesz nektek, majd cseréljetek listát, és kérdezzetek. "Ez egy remek módja annak, hogy megtudd, mit szeretne megosztani a partnered, vagy hogy az életben hol nem veszitek észre egymást."

Kreatív elképzelések

Szerepjáték a Monogámia társasjátékkal.

Több mint 1 millió eladott játékkal a Monogamy az egyik legnépszerűbb párkapcsolati játék. A szerepjátékon és a fantázia kiteljesedésén alapuló társasjáték arra kéri a párokat, hogy egy játékfigurát mozgassanak egy táblán; a négyzetekre érkezés különböző cselekvéseket eredményez, például csókolózást, ivást, vetkőzést és még sok mást. Ahogy haladsz előre a táblán, a játék egyre intimebbé válik.

FITZ

Nevessetek egy jót a The Queer Agenda című játékkal.

A kifejezetten az LMBTQ+ közösség számára létrehozott The Queer Agenda kártyajáték több mint 400 kérdés- és válaszkártyával büszkélkedhet. A What Do You Meme? játékhoz hasonlóan egy kérdéskártyát kell összepárosítani a legjobb válasszal az adott kártyakészletből; ezután mindenki szavaz a legjobb válaszról. (Ez általában a legviccesebb!)

FLUYTCO

Légy kíváncsi a Love Language segítségével.

Egy másik kártyapakli, a Love Language 150 beszélgetésindítót kínál öt fő kategória köré csoportosítva: család, intimitás, párkapcsolat, egyén, múlt és jövő. Ragaszkodhatsz egy kategóriához, vagy keverheted a kártyákat, és véletlenszerűen választhatsz. Az Amazon vásárlói szeretik ezt a paklit, 5 csillagból 4,7-re értékelve.

Nézzetek egymás szemébe.

Mosolygós érett férj és feleség romantikus pillanatot osztanak meg egymással.

"Ez egy nagyszerű tevékenység arra, hogy újra kapcsolatba kerüljetek egymással, ha úgy éreztétek, hogy megszakadt a kapcsolatotok" - mondja Balestrieri. A játékhoz ülj le egy kényelmes pozícióba, és nézz szembe a partnereddel. Nézzetek egymás szemébe 15 percig, és érezzétek bele magatokat a partneretek energiájába. "Engedjétek meg, hogy bármilyen érzés felmerüljön, és maradjatok egymás tekintetében" - mondja. "Ritkán ülünk le egymással ilyen jelenlévő módon".

All Things Equal, Inc.

Nevessetek ezeken a felnőtteknek szóló, terhelt kérdéseken.

Fektesd le a gyerekeket, és vedd elő ezt a játékot. A 308 kérdéssel mindent megtudhatsz partnered kedvenceiről és ellenszenveiről, miközben nevetsz és kötődsz egymáshoz.

RÉSZEGEN A SZERELEMBEN

Részegedjetek be a Drunk in Love játékkal

Vedd le a feszültséget, miközben nevetgélsz, miközben a partnereddel együtt lapozgatjátok ezeket az "ivás, ha" vagy "ivás vagy" kártyákat. Ez a pakli 99 kártyát tartalmaz, amelyek biztosan elpirítanak. Az "ital, ha" kártyák beszélgetéseket fognak kezdeményezni, míg az "ital vagy" kártyák arra szolgálnak, hogy előhozzák egymás vadabb oldalát.